PeristeriNews.gr
Lifestyle

Έξαλλη η Χριστίνα Παππά με την Έλενα Παπαρίζου


Έξαλλη έγινε η Χριστίνα Παππά με την Έλενα Παπαρίζου στο χθεσινό live του «Dancing on Ice».

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός είπε χαριτολογώντας πως για να ηρεμήσει ήπιε μια γουλιά βότκα, με αποτέλεσμα η Έλενα Παπαρίζου ν΄αγριέψει on air και να την επιπλήξει λέγοντας της πως περνά λάθος μηνύματα στα παιδιά που παρακολουθούν το show.

Τι ήταν να το ακούσει αυτό η Χριστίνα Παπά; έγινε Τούρκος! Μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του show στο Zappit, δήλωσε αιφνιδιασμένη:

«Έμεινα. Ήταν πολύ άδικο που μου την είπε.Είμαι 42χρονών γυναίκα. Δεν ήπια και καμιά μπουκάλα. Μια γουλίτσα. Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είμαι μητέρα, έχω ένα παιδί 27 χρονών που καμαρώνω και όλοι λένε τα καλύτερα για εκείνον. Δεν έχω το παιδί μου του πεταματού και είμαι μια σωστή μητέρα».

Πρόσθεσε ακόμα πως ο,τι είπε το είπε στις 00:15, μια ώρα που τα παιδιά βρίσκονται στα κρεβάτια τους. Και τόνισε όλο νόημα πως αν είναι έτσι, «να πηγαίνουν στα μπουζούκια να πίνουν μόνο τσάι».

Η ηθοποιός εκνευρίστηκε τόσο πολύ που στη συνέχεια ζήτησε το λόγο από την Έλενα Παπαρίζου στα παρασκήνια. Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού οι δυο γυναίκες τα βρήκαν μεταξύ τους και η ένταση εκτονώθηκε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment