PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εξαιρετικής σημασίας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ν. Ζενέτου ενοποιούνται οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Ιλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου έλαβε την εξαιρετικής σημασίας απόφαση να χαρακτηρίσει ως «χώρο στάθμευσης» τμήμα του Ο.Τ. 91, επί των οδών Χρυσηίδος και Νέστορος, στο κέντρο της πόλης.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος εξηγεί ότι με την απόφαση αυτή ενοποιούνται οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Ιλίου, κατά μήκος της οδού Χρυσηίδος έως την οδό Πάριδος.

Το ιδιόκτητο τμήμα του Ο.Τ. 91 που χαρακτηρίστηκε «χώρος στάθμευσης» βρίσκεται στο κέντρο περίπου των προαναφερθέντων χώρων και θα μπορούσε μελλοντικά να οικοδομηθεί, με αποτέλεσμα αφενός να διχοτομηθούν οι χώροι ιδιοκτησίας του Δήμου και αφετέρου να επιβαρυνθεί αισθητικά η περιοχή.

Ύστερα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γίνει ενιαία διαμόρφωση του χώρου ως κοινόχρηστου και στο μέλλον να δρομολογηθεί η δημιουργία ενός μεγάλου, υπόγειου χώρου στάθμευσης, σε μία περιοχή της πόλης που πραγματικά τον έχει ανάγκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη σπουδαία αυτή για την πόλη απόφαση ψήφισαν όλες οι παρατάξεις, εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ.κ. Γεώργιο Βερναδάκη, Γεώργιο Κανελλόπουλο, Δημήτριο Δαλαμάγκα, Αντώνη Κακούρη και Μαρία Γραμμένου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment