PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Έβγαλε ειδήσεις η επίσκεψη Πατούλη στο Περιστέρι – Ποια έργα αποκάλυψε (vid)


Ο Περιφερειάρχης δεν έκρυψε τη χαρά του κατά την επίσκεψη του στο Περιστέρι αποκαλύπτοντας ειδήσεις για τα έργα του επόμενου διαστήματος.

Ο κ. Πατούλης ξεκίνησε την περιοδεία του στην πόλη μας από τον Πυροσβεστικό σταθμό και συνέχισε στο μεγάλο έργο του Θεάτρου Ξυλοτεχνίας, το οποίο η Περιφέρεια χρηματοδοτεί με 14 εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την ανάπλαση της Σοφοκλή Βενιζέλου και το Δημαρχείο Περιστερίου εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Κατά την ομιλία του ο κ. Παχατουρίδης τόνισε τη χαρά του για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη αναφέροντας ότι μαζί χτίζουν τα έργα του αύριο στο Περιστέρι με κυριότερο αυτό του νέου Θεάτρου, το οποίο χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος ότι θα εγκαινιάσουν μαζί με τον κ. Πατούλη σε δύο χρόνια αφήνοντας υπονοούμενο επανεκλογής τους στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Από τη μεριά του ο κ. Πατούλης ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου της Ξυλοτεχνίας τονίζοντας ότι αναμένεται να δημιουργηθεί ένα σημείο προορισμού για όλη την Αττική.

Ο Περιφερειάρχης έβγαλε και ειδήσεις για τα επόμενα έργα όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πεποίθησή του να φτιάξει στέγαστρο στο γήπεδο του Ατρόμητου λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος πρέπει να αποκτήσει γήπεδο αντάξιο του. Ο κ. Πατούλης δήλωσε πως μετά τον χλοοτάπητα του γηπέδου αναμένει τη μελέτη για το σκέπαστρο και τις διαμορφώσεις του γηπέδου.

Ακόμα αποκάλυψε πως θα δημιουργηθούν δύο γήπεδα beach volley στο Περιστέρι όπως επίσης ότι θα προχωρήσουν και οι εργασίες στο κτίριο των παλαιστών.

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε γνωστό καφέ της Αιμιλίου Βεάκη όπου συνομίλησε με κόσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment