Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Έβαλε τέλος στη ζωή του μέσω Skype

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Βρετανία, η είδηση του θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του κόβοντας το λαιμό του ενώ συνομιλούσε με την σύντροφό του μέσω Skype.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Βρετανία, η είδηση του θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του κόβοντας το λαιμό του ενώ συνομιλούσε με την σύντροφό του μέσω Skype.

Η Julie Zalinski μιλούσε με τον αγαπημένο της Adrian Rowland μέσω Skype, αφού ο τελευταίος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία.

Ο πατέρας τριών παιδιών ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και έκοψε τον λαιμό του μπροστά στα μάτια της έντρομης συντρόφου του. Εκείνη αν και σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο θέαμα βρήκε την δύναμη να καλέσει την αστυνομία. Στην συνέχεια η Αστυνομίας επικοινώνησε με τις αρχές της Ινδίας, αλλά ήταν πολύ αργά.

Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο δωμάτιό του, δεν κατάφεραν τελικά να του σώσουν την ζωή.Τέλος, να αναφέρουμε πως η σχέση του με την Zalinski φημολογείται, ότι διέτρεχε προβλήματα, ενώ ο αυτόχειρας είχε προηγουμένως πάρει διαζύγιο από την συζυγό του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment