Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα…

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα… του άπιστου άντρα της!

Ένοχη για ανθρωποκτονία και όχι για φόνο βρέθηκε μια γυναίκα από την Αδελαΐδα που έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, «προκλήθηκε» από τον σύζυγό της όταν έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση και «έχασε τον έλεγχο του εαυτού της».

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα δύο ανήλικα παιδιά της Ναραγιάν που ανέφεραν ότι επί χρόνια ο 47χρονος πατέρας τους, Σατίς Ναραγιάν, κακοποιούσε τη μητέρα τους.

Η Ρατζίνι Ναραγιάν χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του.

Μαζί με τον Ναραγιάν κάηκε και το σπίτι του ζεύγους αξίας 900.000 δολαρίων Αυστραλίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θέμης Αδαμαντίδης: Έκανε την ταβέρνα… πίστα και έγινε viral!

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Peristerinews.gr Newsroom

Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε διαδήλωση κατά του Νετανιάχου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment