Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Ψάχνοντας τον χαμένο παράδεισο, μπορεί να βρεθείς στην κόλαση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προειδοποίηση στους εκλογείς και ειδικά σε όσους εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα Ιωάννινα, λέγοντας ότι θα υποστούν ένα μεγάλο σοκ στις 26 Ιανουαρίου.

Προειδοποίηση στους εκλογείς και ειδικά σε όσους εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα Ιωάννινα, λέγοντας ότι θα υποστούν ένα μεγάλο σοκ στις 26 Ιανουαρίου.

«Ψάχνοντας τον χαμένο παράδεισο, μπορεί να βρεθείς σε μία οικονομική και κοινωνική κόλαση. Γιατί πάθαμε όλοι ένα σοκ το 2010. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε για να γυρίσουμε πίσω, να οργανωθούμε. Και το πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «τώρα, περιμένουν κάποιοι, ότι από τις 26 Ιανουαρίου και μετά όλα θα ξαναγίνουν όπως το 2009». «Μας κατηγορούν εμάς για την μεταπολίτευση αλλά προτείνουν να γυρίσουμε στις πιο φαύλες πρακτικές της μεταπολίτευσης. Είναι δικοί μας άνθρωποι, γιατί έτσι τους είχαμε μάθει, αυτοί που το περιμένουν. Από το ΠΑΣΟΚ κυρίως προέρχονται. Αλλά έχουν κάνει λάθος και δεν θα βρουν αυτό που περιμένουν. Το σοκ θα είναι πάρα πολύ μεγάλο», σημείωσε.

Εξάλλου, απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, καλώντας τον να ακούσει τις αλήθειες, τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ. «Η κρίσιμη και χρήσιμη ψήφος είναι εδώ», υπογράμμισε.

«Το στοίχημα των εκλογών δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει, αλλά πως θα κυβερνηθεί ο τόπος», τόνισε και πρόσθεσε: «Παρακολουθούμε μία τυφλή σύγκρουση. Ένα δίπολο το οποίο είναι παντελώς ανεξήγητο, μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ένας εκφοβίζει, ο άλλος καθησυχάζει».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment