PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Καταδίκη της δολοφονίας των τριών Ισραηλινών εφήβων



Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια της κυβέρνησης αλλά και του ελληνικού λαού στις οικογένειες των θυμάτων και στον ισραηλινό λαό.

Την απερίφραστη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης για τη δολοφονία των τριών νεαρών Ισραηλινών στη Χεβρώνα, υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος μετέφερε – μέσω της δήλωσή τους – τα θερμά συλλυπητήρια της κυβέρνησης αλλά και του ελληνικού λαού στις οικογένειες των θυμάτων και στον ισραηλινό λαό.

Τόνισε ακόμη ότι καθίσταται περισσότερο αναγκαία η αποφυγή της κλιμάκωσης της βίας και επεσήμανε ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εργαστεί ώστε να μην υπάρξουν παρόμοιες πράξεις στο μέλλον.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου είναι η ακόλουθη:

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποτρόπαια δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων, οι οποίοι είχαν απαχθεί στις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Όχθη και ανευρέθηκαν χθες, κοντά στη Χεβρώνα. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει ή να νομιμοποιήσει την τυφλή βία εναντίον αθώων πολιτών.

»Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων στις οικογένειες των θυμάτων και στον ισραηλινό λαό.

Στη σκιά αυτού του τραγικού γεγονότος, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη για αποφυγή κλιμάκωσης της βίας. Όλη η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εργαστεί για να μην επαναληφθούν παρόμοιες πράξεις και να επικρατήσει η ειρήνη και η ασφάλεια στην περιοχή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment