PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Προσβλητικές για εμένα κάποιες προσεγγίσεις του Κυρ. Μητσοτάκη


«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεφύγει μια δυο φορές και έχει κάνει ορισμένες προσεγγίσεις προσβλητικές για εμένα» ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ τον κάλεσε να μην μιλάει για «βαρωνίες» καθώς, όπως είπε, είναι γιος πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Μεϊμαράκης καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι, ενώ γνώριζε ότι λόγω προσωπικού προβλήματος δεν μπορούσε να μεταβεί στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου, του ζήτησε να τοποθετηθεί δημοσίως για το τι θα ψήφισε. «Είναι γνωστή η θέση μου, ξέρουν οι πάντες ότι θα ψήφιζα αυτή τη συγκεκριμένη διάταξη» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Μην μου κάνει μάθημα αυτός που έλειπε από την εκλογή του Προέδρου της Ν.Δ.».

Τον παρακάλεσε επίσης «να μην προκαλεί», εξηγώντας ότι εκείνος απαντάει ενώ τον κατηγόρησε ότι δεν έχει διαβάσει τις προτάσεις του. «Γι’ αυτό λέει ότι δεν έχω προτάσεις» συμπλήρωσε. «Η ανανέωση δεν είναι συνώνυμο της ηλικίας» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ερωτηθείς για το δεύτερο γύρο των εκλογών, εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αναστραφεί. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε φαβορί ούτε αουτσάιντερ» πρόσθεσε.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι αν υπήρχε η τεχνική υποδομή θα ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση, εκτιμώντας πως τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος έπρεπε να προεγγραφούν. Παρατήρησε επίσης ότι πιθανώς να άλλαζε και το αποτέλεσμα με μεγαλύτερη προσέλευση, ενώ χαρακτήρισε «αλαζονικό» το να λέει κάποιος ότι με τη δική του κίνηση ήρθαν οι 400.000 ψηφοφόροι.

«Δεν εξεπλάγην από τη συμμετοχή, περίμενα και περισσότερους» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι «όσοι ευαγγελίζονται το νέο, είναι αυτοί που ψήφισαν για τα φαξ».

Ερωτηθείς για τη στάση των Απόστολου Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη, σημείωσε ότι δικαίωμά τους είναι να υποστηρίξουν όποιον υποψήφιο θέλουν. «Και να μην εκλεγώ φίλοι είμαστε» υπογράμμισε εν συνεχεία.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «εγώ δεν κάνω συναλλαγές εν όψει του β’ γύρου, δεν θα δω βουλευτές».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment