PeristeriNews.gr
Lifestyle

Eurovision: Στο Ρότερνταμ και με περιορισμένο τρόπο ο φετινός διαγωνισμός


Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με περιορισμένη μορφή στην ολλανδική πόλη του Ρότερνταμ, τον Μάιο λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία της COVID-19, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Οι ερμηνείες κάποιων τραγουδιών θα πραγματοποιηθούν στην πόλη στις 18, 20 και 22 Μαΐου, με τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές χωρίς να διευκρινίζουν εάν θα επιτρέπονται θεατές. Κάποιες από τις συμμετέχουσες χώρες ίσως υποβάλουν μαγνητοσκοπημένη την ερμηνεία του τραγουδιού τους.

«Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision σίγουρα θα επιστρέψει αυτό τον Μάιο παρά την πανδημία αλλά, στις συνθήκες που επικρατούν, είναι δυστυχώς αδύνατον να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Μάρτιν Έστερνταλ, εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού.

Η Ολλανδία φιλοξενεί τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον οποίο παρακολουθούν τηλεοπτικά περίπου 200 εκατ. άνθρωποι, μετά την νίκη του Ολλανδού τραγουδιστή και συνθέτη Ντάνκαν Λόρενς στη διοργάνωση του 2019, με τον τραγούδι «Arcade».

Ύστερα από την περσινή ακύρωσή του λίγο μετά την έλευση του κορωνοϊού την Ευρώπη, για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί στις 18 και 20 Μαΐου και ο τελικός στις 22 Μαΐου, με τη συμμετοχή 41 χωρών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment