PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Νίκησε η Τουρκία 2-0 την Τσεχία και ελπίζει



Η Τουρκία πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στην Τσεχία, της οποίας επιβλήθηκε 2-0 στη Λανς στο EURO 2016, έφτασε στους τρεις βαθμούς και ελπίζει να προκριθεί στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν πολύ καλά, καθώς μόλις στο 10΄ άνοιξαν το σκορ: ο Μορ έδωσε στην περιοχή στον Γιλμάζ, ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τσεχ και να κάνει το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα η Τσεχία έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Σίβοκ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι ποδοσφαιριστές του Πάβελ Βρμπα κυνήγησαν την ισοφάριση και βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ, καθώς εκτός από το δοκάρι έχασαν ακόμη δύο – τρεις καλές ευκαιρίες.

Στο 65΄ η Τουρκία κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Τοπάλ, που όμως ήταν σε θέση οφσάιντ, βρήκε τον Τουφάν, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Τσεχ.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ άφησαν πίσω τους Αλβανούς στη μάχη για μια θέση στις τέσσερις καλύτερες τρίτες καθώς υπερέχουν στα γκολ (2-4 έναντι 1-3), ενώ οι Τσέχοι έμειναν στον ένα βαθμό και αποκλείστηκαν.

Group D

Played Won Draw Lost For Against Goal difference Points
Croatia
3 2 1 0 5 3 2 7
Spain
3 2 0 1 5 2 3 6
Turkey
3 1 0 2 2 4 -2 3
Czech Republic
3 0 1 2 2 5 -3 1

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment