PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Νίκησε η Ουαλία 3-0 τη Ρωσία και προκρίθηκε πρώτη


Συνέχισε να εντυπωσιάζει στο Euro 2016 η Ουαλία, που κατάκτησε την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο μετά την εμφατική νίκη επί της απογοητευτικής Ρωσίας στην Τουλούζ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ και η «παρέα» του συγκέντρωσαν έξι βαθμούς στην παρθενική εμφάνισή τους σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφήνοντας δεύτερη την Αγγλία με πέντε και τρίτη τη Σλοβακία με τέσσερις, ενώ οι Ρώσοι, που σε δύο χρόνια θα διοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, έμειναν στην ισοπαλία με τους Άγγλους και χρειάζονται πολύ δουλειά αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί στο δικό τους Μουντιάλ.

Το παιχνίδι ήταν «ανοιχτό» από το ξεκίνημα, αφού οι δύο ομάδες χρειάζονταν μόνο νίκη για να φτάσουν στο στόχο της πρόκρισης. Η άμυνα των Ρώσων, όμως, με τους αργούς Μπερεζούτσκι και Ιγκνασέβιτς, ήταν «βούτυρο στο ψωμί» των Βρετανών, που συχνά την εξέθεταν με την ταχύτητά τους.

Μόλις στο 11΄ λοιπόν ο Άλεν έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Ράμσεϊ, ο οποίος «τσίμπησε» την μπάλα στην έξοδο του Ακινφέεφ για το 1-0, ενώ στο 20΄ ο Τέιλορ διπλασίασε με διπλή προσπάθεια δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης για την ομάδα του από πολύ νωρίς.

Οι παίκτες του Λεονίντ Σλούτσκι είχαν πια «διαλυθεί», η Ουαλία συνέχισε να πιέζει και τελικά έδωσε θριαμβευτική χροιά στη νίκη της φτάνοντας στο 3-0 στο 67΄: ο Ράμσεϊ βρήκε τον Μπέιλ κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το τρίτο τέρμα του στη διοργάνωση, που τον φέρνει πρώτο στους «γκολεαδόρ» της διοργάνωσης.

Group B

Played Won Draw Lost For Against Goal difference Points
Wales
3 2 0 1 6 3 3 6
England
3 1 2 0 3 2 1 5
Slovakia
3 1 1 1 3 3 0 4
Russia
3 0 1 2 2 6 -4 1

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment