PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Nίκη της Πολωνίας με 1-0 τη Β. Ιρλανδία



Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Euro 2016 η Πολωνία, που επικράτησε 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας στην «Allianz Riviera» της Νίκαιας, στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου της διοργάνωσης, χάρις στο γκολ του Αρκάντιους Μίλικ στο 51ο λεπτό.

Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα ήταν σαφώς ανώτερη των μαχητικών αλλά ακίνδυνων αντιπάλων της και με την ποιότητά της δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στο συγκρότημα του Μάικλ Ο΄ Νιλ.

Με τους μέσους τους να κυριαρχούν, οι Πολωνοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού και του αγώνα, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους στο 31ο λεπτό.

Στο σημείο εκείνο, ύστερα από ατομική ενέργεια του Πίστσεκ και γύρισμα της μπάλας, εκείνη έφτασε στον Μίλικ, που απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά πάνω από το δοκάρι.

Στο 39΄ και σε φάση διαρκείας στην άμυνα ο Καπούσκα έπιασε δυνατό σουτ που πέταξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο ΜακΓκόβερν, αλλά στο 51΄ σε ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Μπλαστσικόφσκι βρήκε τον Μίλικ κι αυτός με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Η Βόρεια Ιρλανδία προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει μετά το εις βάρος της τέρμα αλλά απλά δεν μπορούσε, ενώ οι Πολωνοί παρέμεναν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment