PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Νίκη – θρίλερ 2-0 και πρόκριση για Γαλλία την Αλβανία


Νίκη – καρμπόν με τον πρώτο αγώνα της εναντίον της Ρουμανίας πέτυχε η Γαλλία στο EURO 2016, απέναντι στην Αλβανία, με 2-0.

Τότε ήταν ο Παγέ που σημείωσε το νικητήριο γκολ στο τέλος του παιχνιδιού (2-1), απόψε ο Γκριζμάν ο οποίος σκόραρε στο 90΄ απέναντι στον Μπερίσα για το 1-0 και την πρόκριση των «τρικολόρ» στους «16» του Euro 2016, με τον Παγέ και πάλι να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ συνεχίζει λοιπόν, σε αντίθεση με την Αλβανία που απόψε αποχαιρέτησε τη διοργάνωση μετά τη δεύτερη ήττα της, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη στην πρεμιέρα από την Ελβετία (0-1).

Απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του Α΄ ομίλου οι Γάλλοι τα χρειάστηκαν για τα καλά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση, με τον Λενιάνι να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τους Αλβανούς στο 39΄, όταν από εκτέλεση κόρνερ έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Εβρά και οι γηπεδούχοι γλίτωσαν.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου πάντως οι «μπλε» έχασαν αρκετές ευκαιρίες: στο 46΄ η κεφαλιά του Κομάν έστειλε την μπάλα μόλις άουτ κι ένα λεπτό αργότερα ο Παγέ εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Ραμί δεν μπόρεσε από κοντά να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα του Μπερίσα.

Στο 52΄ η μπάλα βρήκε στο στήθος του Σανιά και σταμάτησε στο δοκάρι του Γιορίς, στο 54΄ η προβολή του Πογκμπά έφυγε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Ζιρού στο 67΄, ενώ στο 69΄ μια νέα κεφαλιά του φορ της Άρσεναλ σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 90΄, όταν ο προωθημένος Ραμί σέντραρε και η «αλεπού του γκολ», ο Γκριζμάν, καλά πλασαρισμένος όπως πάντα νίκησε με κεφαλιά τον Μπερίσα σηκώνοντας το «Βελοντρόμ», μαζί και τον Φρανσουά Ολάντ, στο… πόδι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παγέ με πλασέ σε αντεπίθεση των Γάλλων, καθώς όλοι οι παίκτες του Ντε Μπιάζι είχαν περάσει στην επίθεση για την ισοφάριση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment