PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Λευκή ισοπαλία στο Γερμανία-Πολωνία



Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι του 3ου ομίλου στο EURO 2016 ανάμεσα στη Γερμανία και την Πολωνία, που διεξήχθη στο Παρίσι («Stade de France») στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ήταν η πρώτη «λευκή» ισοπαλία έως τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στους 4 βαθμούς αφού είχαν νικήσει στην πρεμιέρα και να έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα με πολύ πίεση σε όλο το γήπεδο και ανάλογα τρεξίματα «μπλόκαρε» τα «πάντσερ» και δεν τα άφησε να κάνουν το παιχνίδι τους, παρότι οι Γερμανοί είχαν την κατοχή της μπάλας.

Η μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 16ο λεπτό, με την προβολή του Κρόος, που βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ μετά από πάσα του Μίλερ, να καταλήγει άουτ.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με σπάνια ευκαιρία για τους Πολωνούς, καθώς πριν καν συμπληρωθούν 17 δευτερόλεπτα από την έναρξή του ο Μίλικ αστόχησε στην κεφαλιά που έπιασε απέναντι στον Νόιερ.

Ένα σουτ του Γκέτσε στο 47΄ απέκρουσε ο Φαμπιάνσκι, ενώ στο 59΄ ο Μπόατενγκ μόλις που πρόλαβε να ανακόψει τον Λεβαντόφσκι, καθώς ο συμπαίκτης του στην Μπάγερν είχε βρεθεί απέναντι στην εστία.

Οι Πολωνοί σπατάλησαν νέα σούπερ ευκαιρία στο 69΄, ξανά με τον Μίλικ, ο οποίος αν και χωρίς αντίπαλη πίεση δεν μπόρεσε να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι, ενώ στη φάση που ακολούθησε ο Οζίλ ανάγκασε τον Φαμπιάνσκι σε σπουδαία επέμβαση, στην τελευταία ευκαιρία του ματς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment