PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Ισόπαλες (1-1) Ελβετία και Ρουμανία



Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ρουμανία και Ελβετία στο Παρίσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου, με τους Ελβετούς να φτάνουν στους 4 βαθμούς και να είναι φαβορί για την πρώτη δυάδα, ενώ για τους Βαλκάνιους ήταν ο πρώτος βαθμός.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς είχε την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, αλλά οι ψυχωμένοι Ρουμάνοι ήταν ανταγωνιστικοί και όποτε είχαν την ευκαιρία έβγαιναν επικίνδυνα μπροστά, όπως στη φάση του 18΄ όταν ο Λιχστάινερ τράβηξε τον Κίπτσιου στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

Ο Στάνκου, όπως στην πρεμιέρα με τη Γαλλία, ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και άνοιξε το σκορ, για να γίνει ο τρίτος παίκτης με δύο εύστοχα πέναλτι στο ίδιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά τους Γκάιθκα Μεντιέτα (Ισπανία – 2000) και Φρανκ Αρνεσεν (Δανία – 1984).

Στο 28΄ ο Σαπουνάρου «σημάδεψε» το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία για το 2-0. Η Ελβετία πίεσε πολύ στο ξεκίνημα της επανάληψης και δεν άργησε να ισοφαρίσει, καθώς στο 57΄ ο Ροντρίγκες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μεχμέντι με σουτ έγραψε το 1-1.

Στη συνέχεια οι Ρουμάνοι περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο, αλλά οι Ελβετοί δεν κατόρθωσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το δεύτερο τρίποντο στη διοργάνωση, μετά τη νίκη με την Αλβανία (1-0) στην πρεμιέρα τους.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment