PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Euro 2016: Η Ισλανδία ολοκλήρωσε τις εκπλήξεις 1-1 με την Πορτογαλία



Η Ισλανδία ολοκλήρωσε την πρεμιέρα των εκπλήξεων στον 6ο όμιλο του Euro 2016, καθώς μετά την ήττα της Αυστρίας από την Ουγγαρία (0-2) υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 την Πορτογαλία, που τείνει να δημιουργήσει αρνητική παράδοση στα εναρκτήρια παιχνίδια της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Ισλανδία, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Σίγκθορσον κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και βγήκε απέναντι στον Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος τον νίκησε τόσο στο αρχικό σουτ όσο και στην προβολή.

Από το σημείο εκείνο και ύστερα, όμως, οι Ίβηρες ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 6΄ η κεφαλιά του Ντανίλο κόντραρε και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 21΄ ο Ρονάλντο σέντραρε, ο Νάνι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χάλντορσον έδιωξε ενστικτωδώς με τα πόδια, πάνω στη γραμμή!

Στο 23΄ νέα φάση για τους Πορτογάλους, όταν στη σέντρα του Βιεϊρίνια ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, αλλά στο 31΄ η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν ο Αντρέ Γκόμες βρήκε τον Νάνι κι εκείνος άνοιξε από κοντά το σκορ.

Οι Ισλανδοί ανοίχτηκαν στην επανάληψη και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 50΄, όταν στη σέντρα στην πλάτη της άμυνας ο Βιεϊρίνια έχασε το μαρκάρισμα του Μπιάρνασον κι εκείνος με πλασέ νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο για το 1-1.

Όπως ήταν φυσικό η πίεση της Πορτογαλίας εντάθηκε στη συνέχεια, αλλά η Ισλανδία είχε τη φυσική κατάσταση και την οργάνωση στο παιχνίδι της για να ανταπεξέρχεται, εύκολα ή δύσκολα.

Στο 60΄ ο Χάλντορσον απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Αντρέ Γκόμες, στο 71΄ η κεφαλιά του Νάνι πέρασε ελάχιστα άουτ, το ίδιο συνέβη με την κεφαλιά του Πέπε στο 82΄, ενώ στο 85΄ ο τερματοφύλακας των «ψαράδων» απέκρουσε νέα κεφαλιά του Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment