Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Έτοιμος να τραβήξει το σκοινί με την Ε.Ε.» ο Κάμερον

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον είναι έτοιμος να «τραβήξει το σκοινί», ακόμη και να αποχωρήσει από τις συζητήσεις για την αναμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν το αποτέλεσμά τους δεν τον ικανοποιεί, σύμφωνα με πηγές του βρετανικού δικτύου Sky News.

Ο κ. Κάμερον, μιλώντας το απόγευμα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τόνισε ότι εάν ο μόνος δρόμος για την Ε.Ε. είναι εκείνος της μεγαλύτερης ομοσπονδιοποίησης, τότε αυτός ο οργανισμός δεν ταιριάζει στη Μεγάλη Βρετανία.

Κάλεσε ωστόσο τις ίδιες τις βρετανικές επιχειρήσεις να κάνουν γνωστά τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής της χώρας στην Ένωση, πριν το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Μ. Βρετανίας στο μπλοκ των 28 χωρών, το οποίο θα διεξαχθεί όχι αργότερα από τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Βρυξελλών και Λονδίνου επάνω σε ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων της δομής της Ε.Ε..


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σι Τζινπίνγκ – Τραμπ: Νέα συνάντηση κορυφής στις ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment