Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Έτοιμος να τραβήξει το σκοινί με την Ε.Ε.» ο Κάμερον



Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον είναι έτοιμος να «τραβήξει το σκοινί», ακόμη και να αποχωρήσει από τις συζητήσεις για την αναμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν το αποτέλεσμά τους δεν τον ικανοποιεί, σύμφωνα με πηγές του βρετανικού δικτύου Sky News.

Ο κ. Κάμερον, μιλώντας το απόγευμα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τόνισε ότι εάν ο μόνος δρόμος για την Ε.Ε. είναι εκείνος της μεγαλύτερης ομοσπονδιοποίησης, τότε αυτός ο οργανισμός δεν ταιριάζει στη Μεγάλη Βρετανία.

Κάλεσε ωστόσο τις ίδιες τις βρετανικές επιχειρήσεις να κάνουν γνωστά τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής της χώρας στην Ένωση, πριν το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Μ. Βρετανίας στο μπλοκ των 28 χωρών, το οποίο θα διεξαχθεί όχι αργότερα από τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Βρυξελλών και Λονδίνου επάνω σε ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων της δομής της Ε.Ε..


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment