PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έτοιμη να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης η Ρ. Πισπιρίγκου


Λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκισή της, οι δικηγόροι της 33χρονης κατηγορούμενης Ρ. Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με τον έναν εκ των συνηγόρων της, Όθ. Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρ. Πισπιρίγκου εξέφρασε την επιθυμία της να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς επιμένει στη αθωότητά της.

Η κατηγορούμενη βρίσκεται από χθες στις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγο πριν τη μεταγωγή της, μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στο STAR, ζητώντας την αποφυλάκισή της:

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας πως «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα πως η φυλακή φοβίζει την πελάτισσά του, η οποία του είχε εκφράσει τους προβληματισμούς της για την προφυλάκισή της:

«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι όταν άκουσε για άκουσμα της προφυλάκισης «λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς».

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση.’Οταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να τη λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν. Ωστόσο, τα μέτρα μεταγωγής από την αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment