PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ετοιμάζονται για «Ελ Πάσο» οι Fentagin


Έχουν να δουν πολύ καιρό την ομάδα. Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Γιώργου Κορακάκη τους έχουν ενθουσιάσει σε βαθμό που θυμίζει άλλες εποχές. Έτσι, οι Fentagin ετοιμάζονται να αποθεώσουν τον Ατρόμητο στο αυριανό ματς με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί των Περιστεριωτών θα βρεθούν στο γήπεδο της Καλλιθέας και καλούν όλο τον κόσμο να ακολουθήσει.

«Kαλλιθέα-ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ 17:15 (1.12.2016) ΚΥΠΕΛΛΟ

Την Πέμπτη η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ παίζει στην Καλλιθέα. Η ομάδα που μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους, που αρχισε να ξαναβγάζει αυτο τον τσαμπουκά το πάθος και την δίψα για την νίκη,που το τελευταίο διάστημα θυμίζει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που γουστάρουμε,αυτήν την ομάδα πρέπει να την στηρίξουμε και να την ακολουθάμε όπου και αν παίζει..! ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ τους πάντες, κανονίζουμε τις υποχρεώσεις μας και την πέμπτη μετακομίζουμε Καλλιθέα..Δεν νοείται να παίζουμε εντός αθήνας και να μην κάνουμε τα γηπεδα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..!! ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ ένα..!!

Την Πέμπτη στις 4 φεύγουμε από το δημαρχείο για να πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα..!!», αναφέρουν μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης φίλοι της ομάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment