PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ετοιμάζεται η ομάδα για τον Ικαρο Καλλιθέας


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ετοιμάζεται το Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ικαρο Καλλιθέας το Σάββατο (17:00) για την 8η αγωνιστική της Α1.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ετοιμάζεται το Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ικαρο Καλλιθέας το Σάββατο (17:00) για την 8η αγωνιστική της Α1.

Το κλίμα από τη νίκη στη Ν. Σμύρνη, αλλά και γενικότερα στην ομάδα, είναι εξαιρετικό οπότε όλοι περιμένουμε οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και σε αυτή την αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Αντώνης Μάντζαρης έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: “Όπως έχει αποδειχθεί σε όλες τις αγωνιστικές, εκτός από τα παιχνίδια δυο ομάδων, όλοι οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Ο Ικαρος μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία, αλλά το ζητούμενο είναι την εκφράσουμε σωστά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με καλή άμυνα και ομαδικό πνεύμα στην επίθεση. Στοιχεία, δηλαδή, που έχουμε δουλέψει και θέλουμε να τα έχουμε όλη τη χρονιά. Οταν τα έχουμε και τα δυο, είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί, όταν χάνουμε ένα από τα δύο, αντιμετωπίζουμε προβλήματα”.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: “Όπως μας είπε ο κόουτς, πρέπει να κερδίσουμε για να κεφαλαιοποιήσουμε τη νίκη μας στον Πανιώνιο. Κάτι, δηλαδή, που δεν κάναμε με την ΑΕΚ. Το θετικό είναι ότι η ομάδα αρχίζει και δείχνει τον χαρακτήρα της και ο κόσμος αρχίζει να την αγκαλιάζει. Εμείς ελπίζουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και απέναντι στον Ικαρο και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά”.

* Η ανδρική ομάδα μπάσκετ, χθές, πήγε για να δειπνήσει στα «Βλάχικα» στην Βάρη. Πρωτοβουλία και κέρασμα του Γιώργου Τσιάκου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment