PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ετοιμάζει κίνηση με επιθετικό ο Ατρόμητος


Οι πανηγυρισμοί από τη νέα μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα, έχουν κοπάσει στον Ατρόμητο και το βάρος πέφτει στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στα μεταγραφικά.

Στο παρελθόν και ενδεχομένως στην ιστορία (και όχι μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους) έχει περάσει το ματς κόντρα στον Απόλλωνα για τον Ατρόμητο, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώριο για χαλάρωση και πολύ περισσότερο για πανηγυρισμούς.

Ακολουθεί ένα σπουδαίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ατρόμητο να επιθυμεί να κεφαλοποιήσει το προβάδισμα που έχει αποκτήσει από το πρώτο παιχνίδι, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Την ίδια ώρα, βέβαια, η διοίκηση ετοιμάζεται να στηρίξει τον Νταμίρ Κάναντι και τη φετινή προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερες ενισχύσεις.

Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία να κρατήσει όλους τους πρωτοκλασάτους του ρόστερ (Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Γιαννούλης), κίνηση που ενδεχομένως να αποτελεί την πιο δυνατή «μεταγραφή», αλλά και την προσθήκη του Εμάνουελ Σάκιτς, που στο ντεμπούτο του έπαιξε σαν να βρίσκεται χρόνια στην ομάδα, ο Ατρόμητος στόχευε σε μια περίπτωση ακραίου μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κατά τα φαινόμενα εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο Μιχάλης Μπαστακός, καθώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε ο ίδιος και μάλλον πάει προς… Θεσσαλονίκη μεριά για λογαριασμό του Άρη. Έτσι, οι Περιστεριώτες θα κινηθούν τελικά για επιθετικό και όχι για εξτρέμ, αφού αναμένεται και η επιστροφή του Γιώργου Μανούσου που θα υπολογίζεται και για τα άκρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Νταμίρ Κάναντι έχει εντοπίσει τον στόχο που θα ήθελε στην ομάδα, αφού πρόκειται για σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες (ψηλός με μεγάλο προσόν το παιχνίδι στον αέρα), ωστόσο πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση των Περιστεριωτών δεν την παρατά την υπόθεση και με όπλο τη διαφαινόμενη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη σεζόν κάνει την προσπάθειά της για να ικανοποιήσει ακόμα ένα «θέλω» του Κάναντι, μετά τη συμφωνία με τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment