PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ετοιμάστε τις αποσκευές σας σαν επαγγελματίας!


Η περίοδος των διακοπών είναι εδώ και όλοι ετοιμάζονται για την ετήσια εκδρομή τους στα Ελληνικά νησιά. Αλλά πώς ξέρετε τι να πάρετε μαζί σας; Τι πρέπει να φορέσετε; Και πώς πρέπει να διαμορφώσετε την ταξιδιωτική σας γκαρνταρόμπα;

Είτε πρόκειται να φύγετε για ένα Σαββατοκύριακο είτε για δύο εβδομάδες, είναι σημαντικό να πακετάρετε προσεκτικά. Μην πετάτε απλώς τα πάντα στην τσάντα σας και ελπίζετε για το καλύτερο – υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να σκεφτείτε πριν φύγετε.

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για να πακετάρετε για οποιεσδήποτε διακοπές:

Πακετάρετε λιγότερα επίσημα αντικείμενα. Είναι δελεαστικό να πακετάρετε όλα τα φανταχτερά σας ρούχα για ένα γιορτινό πάρτι ή μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Αλλά αν πρόκειται να περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας με τζιν ή παντελόνια γιόγκα, μπορείτε να αφήσετε τα φανταχτερά φορέματα στο σπίτι.

Επωφεληθείτε από τις επιλογές που αφορούν το layering. Η συσκευασία σε στρώσεις σας επιτρέπει να συνδυάζετε και να συνδυάζετε ρούχα χωρίς να προσθέτετε όγκο ή βάρος στη βαλίτσα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα στρώματα ως εναλλακτική λύση για να πακετάρετε πολλά ζευγάρια παπούτσια (και να εξοικονομήσετε χώρο).

Πάρτε μαζί σας ευέλικτα υποδήματα. Τα παπούτσια είναι μερικά από τα πιο βαριά αντικείμενα σε κάθε βαλίτσα, γι’ αυτό φέρτε μαζί σας μόνο εκείνα τα ζευγάρια που θα ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Ένα ζευγάρι μαύρα φλατ παπούτσια, για παράδειγμα, είναι πολύ λιγότερο ογκώδες από ένα ζευγάρι τακούνια (και εξίσου κομψό). Επιλέξτε παπούτσια με χαμηλό τακούνι – οτιδήποτε πολύ ψηλό θα σας πονέσει μετά από ολοήμερο περπάτημα!

Επιλέξτε ρούχα που συνδυάζονται και ταιριάζουν καλά. Δοκιμάστε να φοράτε ρούχα από παρόμοια υφάσματα σε διαφορετικά χρώματα ή σχέδια που δείχνουν καλά μαζί, πχ μπλούζες με παντελόνια ή φούστες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ταξιδεύετε με ζεστό καιρό, αλλά ακόμη και το χειμώνα, είναι προτιμότερο να έχετε μερικά ρούχα που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους παρά 20 που δεν ταιριάζουν.

Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα υπόλοιπα στη βαλίτσα σας (το μαύρο και το ναυτικό είναι πάντα καλά). Τα ανοιχτά χρώματα είναι πιο κολακευτικά στις διακοπές, καθώς αντανακλούν το φως, οπότε επιλέξτε τα όπου είναι δυνατόν.

Συσκευάστε αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν με πολλά ρούχα: κασκόλ, ζώνες και κοσμήματα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την εμφάνισή σας ποικίλη καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Είναι στη φύση του ανθρώπου να πακετάρει υπερβολικά όταν πηγαίνει διακοπές, επειδή θέλουμε πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε κατάσταση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις καταστάσεις δεν συμβαίνουν ποτέ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment