PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων «Υγεία» 2011


Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων στην υγεία για το 2011.

Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων στην υγεία για το 2011.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σκηνικό Δία-Ουρανού θα σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα προκαλώντας εντάσεις στο νευρικό σύστημα δημιουργώντας έντονη απώλεια ψυχικής ενέργειας που θα σας προκαλέσει κούραση και σωματική κόπωση. Η επιρροή του πλανήτη Άρη στο ζώδιο σας από της αρχές του έτους δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στους μύες σε πολλούς από εσάς. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, ηρεμήστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την χρονιά αυτή για να βρείτε την ζωτικότητα, την ψυχική δύναμη και την ισορροπία που χρειάζεται ο οργανισμός σας αγαπητοί μου Κριοί.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η επιρροή του Δία θα διατηρήσει σε καλή σωματική κατάσταση το σώμα και την υγεία σας. Ενδέχεται ωστόσο να σας ταλαιπωρήσουν μικροπροβλήματα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Καταναλώνετε άφθονα φρούτα, λαχανικά και μεταλλικό νερό για να κρατήσετε σε καλή κατάσταση και τη σιλουέτα σας. Καλό είναι να χαλαρώνετε συχνά αποφεύγοντας άγχος και στρες καθώς μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό και το νεφρικό σας σύστημα αρκετά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σε γενικές γραμμές η υγεία σας θα είναι ικανοποιητική και το ανοσοποιητικό σας σύστημα αρκετά ικανοποιητικό. Ο πλανητικός συνδυασμός Ουρανού–Ερμή σας προκαλεί κατά διαστήματα σωματική κούραση και κόπωση. Στα μέσα του έτους θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την διατροφή σας διότι ο τομέας της υγείας ενδέχεται να παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα εντελώς ξαφνικά.
Χαλαρώστε και δώστε στον οργανισμό σας με μια καλή δίαιτα αποτοξίνωσης την ισορροπία που χρειάζεται, διότι έχει επιβαρυνθεί και ιδιαίτερα το πεπτικό σας σύστημα που από τα μέσα του καλοκαιριού θα παρουσιάσει μικροπροβλήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν ξαφνικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πλανητικό σκηνικό Πλούτωνα –Ερμή- Αφροδίτης επιβαρύνει το πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να νοιώθετε κουρασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα προς το τέλος Μαΐου. Ξεκινήστε από τις αρχές του καλοκαιριού μια δίαιτα αποτοξίνωσης και χαρίστε στον εαυτό σας περισσότερες στιγμές χαλάρωσης.

Λέων (23/7-23/8)

Τα θέματα της υγείας σας θα είναι έντονα συνδεδεμένα με τη διάθεσή και την ψυχική σας ηρεμία. Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει ευάλωτους σε πειρασμούς με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ενοχλήματα στο στομάχι και το πεπτικό σας σύστημα. Ακολουθήστε δίαιτα αποτοξίνωσης από τα μέσα του έτους για να αποφύγετε ηπατικές διαταραχές που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την υγεία και την ψυχολογία σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Στις αρχές του έτους ίσως να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα υγείας που θα ταλαιπωρήσουν αρκετούς από εσάς. Χαλαρώστε και προσέξτε το νευρικό σας σύστημα από τον μήνα Σεπτέμβριο και μετά. Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και θα νοιώσετε επιτέλους ζωντανοί. Αποφύγετε υδατάνθρακες διότι ο μεταβολισμός σας λόγω των πλανητικών επιρροών ενδέχεται να κλονιστεί.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας προκαλεί κόπωση και κούραση. Χρειάζεται να θυμάστε πως η υπερκόπωση αποτελεί το χειρότερο εχθρό σας τη χρονιά αυτή. Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί έμμεσα, γι αυτό προσέχετε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το 2011 αποφύγετε υπερκόπωση και έντονη πνευματική κούραση που θα οδηγήσουν στα πρόθυρα σωματικής κατάρρευσης. Από τις αρχές του έτους πολλοί από εσάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα υγείας που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Το 2ο και 3ο τρίμηνο του έτους οι υπερβολικές υποχρεώσεις θα επηρεάσουν την σωματική σας κατάσταση, και την υγεία σας. Αφιερώστε στιγμές ύπνου και χαλάρωσης στον εαυτό σας έως ότου ισορροπήσετε την κατάσταση και ο οργανισμός σας να βρει την χαμένη του ενέργεια από τα μέσα του Οκτωβρίου και μετά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η επιρροή του πλανήτη Κρόνου στον τομέα της υγείας σας ενδέχεται να σας κάνει να νοιώθετε σωματική κούραση και κόπωση λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Ίσως θα πρέπει να εφαρμόσετε μια δίαιτα υγιεινής διατροφής γιατί το σώμα σας χρειάζεται αρκετή ενέργεια τόσο σωματική όσο και ψυχική, για να εκπληρώσετε τους στόχους και τα έργα σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Βελτίωση της φυσική σας κατάστασης και ενέργειας τη φετινή χρονιά. Η επιρροή το
υ Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να επηρεάσει έμμεσα την υγεία και τη διάθεσή σας. Ανθυγιεινές συνήθειες και αλκοολούχα ποτά ίσως θα πρέπει να απαγορευτούν για λίγο καιρό.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σκηνικό Δία-Αφροδίτης αυξάνει την ενέργεια σας και σας ενθαρρύνει ψυχικά. Το πέρασμα του Δία θα σας γεμίζει με αισιοδοξία και η ψυχολογική αυτή μεταβολή ίσως φέρει σπουδαιότερες αλλαγές στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλατιού γιατί ενδέχεται να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα στο ουροποιητικό σας σύστημα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τη χρονιά αυτή θα πρέπει να καταλάβετε πιο πολύ από ποτέ πως η υγεία σας επηρεάζετε έντονα από τη συναισθηματική σας ζωή. Ο τομέας των σχέσεων συνδέεται στενά και είναι ο χειρότερος σας εχθρός για την καλή υγεία σας. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δερματίτιδες ή πεπτικά προβλήματα, προσπαθώντας να εξομαλύνετε τα οικογενειακά θέματα και καταστάσεις που θα διαταράξουν έντονα τη συναισθηματική σας ζωή. Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο σας προκαλεί ορισμένες αλλεργίες λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Δία πιθανότατα να σας επιφέρει ορισμένες διαταραχές σε οστά ή δόντια. Καλό θα ήταν τη χρονιά αυτή να καταναλώνετε άφθονα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment