PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις Ζωδίων 2011


Οι ετήσιες οικονομικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2011.

Οι ετήσιες οικονομικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2011.

Κριός (21/3-20/4)

Εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές θα συμβάλουν σημαντικά στην μελλοντική εξέλιξη των οικονομικών σας με σταθερή πορεία από τα μέσα του 2012 και μετά. Κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερες παραχωρήσεις για να μειώσετε δραστικά κάποιες οφειλές που θα προκύψουν με θέματα φορολογικά και δανείων για να επιτύχετε ρυθμίσεις και εξισορροπήσεις των οικονομικών σας εφαρμόζοντας βέβαια τις απαραίτητες στρατηγικές από την πλευρά σας προς τα μέσα του δεύτερου τριμήνου του έτους. Μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου είναι κατάλληλη περίοδος για να εισπράξετε οφειλές από τρίτους ενώ κάποιοι από εσάς θα πετύχετε μια συμφέρουσα αγορά ακινήτου ή κατοικίας.

Tαύρος (21/4-20/5)

Ο οικονομικός και ο επαγγελματικός τομέας το 2011 θα βελτιωθεί για πολλούς από εσάς. Αποφύγετε έξοδα και δαπάνες που αφορούν τον καλλωπισμό και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η υποστήριξη φίλων θα σας χαρίσει την ευκαιρία να επιλύσετε με αποφασιστικότητα οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού θα μετατρέψουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς προς όφελός σας. Από τα μέσα Μαΐου και έως το τέλος Ιουλίου 2011 εννοούνται επενδύσεις και νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν μελλοντικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οικονομικές δυσκολίες και δαπάνες θα σας πιέσουν αρκετά έως και τα μέσα Αυγούστου του 2011. Ξαφνικά δάνεια και έξοδα θα σας γεμίσουν με ανασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά αυξήσεις και μικροκέρδη από επενδύσεις θα καλυτερεύσουν κάπως τα οικονομικά σας. Προς το τέλος του τρίτου τριμήνου και ιδιαίτερα προς τα μέσα Σεπτεμβρίου αποφύγετε να υπογράψετε δεσμευτικές συμφωνίες που θα σας πιέσουν μελλοντικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πέρασμα του Δία από το ζώδιό σας συνοδεύετε από την επίτευξη των στόχων σας και σημαντική αύξηση των οικονομικών σας. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται και οι σχέσεις με ανωτέρους σας προωθούν την καριέρα σας. Από τα μέσα του έτους ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με νόμο και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να εξετάσετε καλά οικογενειακές δαπάνες και εγγυήσεις σε δάνεια που σχετίζονται με φίλους, διότι θα προκύψουν οικονομικά εμπόδια που θα μπλοκάρουν τον προϋπολογισμό σας.

Λέων (23/7-23/8)

Τα οικονομικά σας το 2011 φαίνεται πως θα είναι πιο ευνοϊκά. Από τα μέσα του έτους πολλοί από εσάς θα επιτύχετε ευνοϊκές ρυθμίσεις σε φορολογικά ή νομικά θέματα που σας απασχολούν τα τελευταία χρόνια, εξασφαλίζοντας ισορροπία που τόσο καιρό επιθυμείτε. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αποφύγετε απρονοησίες γιατί η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας δυσκολέψει αρκετά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η επιρροή του Δία στο ζώδιο σας ευνοεί την επίτευξη των στόχων σας τη χρονιά αυτή. Το πλανητικό σκηνικό εγγυάται βελτίωση των οικονομικών σας κατά τα μέσα του δευτέρου τριμήνου. Θέματα κληρονομικά θα ξεκαθαρίσουν και ο Ερμής θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις σας και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με περιουσιακά φαίνεται να εξελίσσεται ευνοϊκά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οικονομικά προβλήματα και πίεση θα παρουσιαστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους λόγω απρόβλεπτων εξόδων . Μεγάλες δαπάνες θα σας περιορίσουν για αυτό χρειάζεται προσοχή καθ όλη την διάρκεια του έτους. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας τη χρονιά αυτή. Το πλανητικό σκηνικό Κρόνου – Άρη μπορεί να αποδιοργανώσει την οικονομική σας στρατηγική. Από τα μέσα του έτους ο Πλούτωνας θα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα και θα πρέπει να κάνετε αιματηρές οικονομίες μια που τα πράγματα ίσως να γίνουν δυσκολότερα και χειρότερα για όσους δείξουν απρονοησία και αδικαιολόγητη σπατάλη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Στον οικονομικό τομέα απαιτείται μεγάλη προσοχή το 2011. Αποφύγετε περιττές δαπάνες διότι η κατάσταση θα είναι κάπως ανησυχητική καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, συμφωνίες και δάνεια που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο μελλοντικά. Προς το τέλος του 4ου τριμήνου η θεά τύχη και ο Δίας φαίνεται να σας τονώνει το ηθικό με την ανάκαμψη των οικονομικών σας, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή βάση.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι οικονομικές συναλλαγές και εξελίξεις φαίνεται να είν
αι λιγότερο δύσκολες σε σχέση με πέρυσι. Θα χρειαστεί όμως ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή για να επιτύχετε οικονομικές ρυθμίσεις με μακροπρόθεσμες συναλλαγές διότι υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τράπεζες και οργανισμούς. Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας με οφειλές που αφορούν εφορία και δημόσιο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η οικονομική κατάσταση της ζωής σας φαίνεται να παρουσιάζει μια πολύ καλή θετική εξέλιξη. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πάρα πολύ ευνοϊκές αυτή την χρονιά.
Ο πλανητικός συνδυασμός Πλούτωνα – Κρόνου ανοίγει νέους ορίζοντες δίνοντας σας την ευκαιρία για να επιτύχετε ευνοϊκές ρυθμίσεις με δημόσιο και χρέη που θα σας ανακουφίσουν αρκετά. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί ως αναφορά πωλήσεις, τοποθετήσεις χρημάτων και αγορές. Η επιτυχία είναι κοντά γι αυτό και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Με ισορροπημένες και λογικές κινήσεις μπορείτε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας αρκετά ευνοϊκά. Η επιρροή του Ποσειδώνα δημιουργεί κλίμα ουτοπίας που ίσως σας μπερδέψει με αποτέλεσμα να ριψοκινδυνεύσετε άσκοπα στον οικονομικό τομέα. Περιορίστε έξοδα και περιττές δαπάνες την χρονιά αυτή, διότι έφτασε η ώρα να προσπαθήσετε με επιτυχία να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά τα προηγούμενα χρόνια.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Βελτίωση θα υπάρξει στην οικονομική σας κατάσταση. Τοποθετήσεις χρημάτων, δαπάνες ή σημαντικές αγορές καλό είναι να πραγματοποιηθούν με μέτρο διότι ενδέχεται να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και να έρθετε σε δύσκολη θέση αργότερα. Εξετάστε με προσοχή μια πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος που ενδέχεται να σας προκύψει από τα μέσα της χρονιάς, διότι μπορεί να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες προοπτικές που θα σας αποδώσουν καρπούς από την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment