PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ετήσιες Επαγγελματικές Προβλέψεις Ζωδίων 2011


Οι ετήσιες επαγγελματικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2011.

Οι ετήσιες επαγγελματικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2011.

Κριός (21/3-20/4)

Η επιρροή του Άρη που είναι και ο πλανήτης σας θα προκαλέσει μαχητικό κλίμα έντονων αντιδράσεων στον τομέα της εργασίας σας πλήττοντας σχέσεις με συνεργάτες και επαγγελματικό περίγυρο. Το 2011 όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις πιέσεις και νεύρα στο χώρο εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Την χρονιά αυτή θα πραγματοποιήσετε στόχους και ιδέες που θα προωθήσουν μελλοντικά την επαγγελματική σας καριέρα. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ιδιαίτερη διπλωματία διότι υπάρχει κίνδυνος οδυνηρών ρήξεων με τους συνεργάτες σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το 2011 οι Ταύροι θα απολαύσετε μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργικότητα με έντονη κοινωνική ζωή και προβολή. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και σκληρή δουλειά θα σας γεμίσει με πίεση και άγχος. Από τα μέσα του Φεβρουαρίου ευνοούνται ιδιαίτερα νέες συμφωνίες και σχέδια που θα συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξη και βελτίωση των οικονομικών σας. Προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2011 οι πιθανότητες επιτυχίας είναι υπέρ σας και από το τέλος Σεπτεμβρίου πολλοί από εσάς θα ωφεληθείτε αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνωριμίες σας με νέα πρόσωπα μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, που θα συμβάλλουν στην προώθηση των επαγγελματικών σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η επιρροή της Αφροδίτης και του Κρόνου το 2011 ευνοεί κοινωνικές επαφές και προώθηση των επαγγελματικών σας. Δημιουργικότητα και κοινωνική αναγνώριση θα αναπτερώσει το ηθικό σας ενώ σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους θα είναι αρκετά καλές. Άγχος και στασιμότητα στην εξέλιξη της καριέρας σας θα σας επιβαρύνουν με επιπλέον δαπάνες, σωματική κούραση και υπερβολική πίεση. Αποφύγετε να μπλέξετε προσωπικές με επαγγελματικές σχέσεις και προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία με διπλωματία τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν με νόμο και αρχές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το 2011 είναι μία χρονιά προώθησης και επέκτασης γεμάτο ευκαιρίες που θα εμπλουτίσουν την ζωή σας και επιτέλους οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Η τύχη σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η διάθεση της δημιουργικότητας θα ενισχύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους ιδιαίτερα των επιχειρήσεων. Νέες συμβάσεις και συμφωνίες θα προωθήσουν την καριέρα σας και θα φέρουν αποτελεσματική επιτυχία των προσπαθειών σας.

Λέων (23/7-23/8)

Τα πράγματα το 2011 θα είναι λιγότερο δύσκολα από την περσινή χρονιά. Κοινωνικές επαφές που θα συμβάλλουν στην προώθηση των οικονομικών σας από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του έτους θα αποτελέσουν το 2011 χρονιά ορόσημο για την μελλοντική σας εξέλιξη σε θέματα καριέρας. Παρόλο που μέχρι τον Απρίλιο τα οικονομικά θα είναι κάπως δύσκολα πάρτε πρωτοβουλίες διότι μια απροσδόκητη ευκαιρία μπορεί να καθορίσει την σταθερότητα των οικονομικών σας μελλοντικά. Κατά τα μέσα του δευτέρου τριμήνου το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές, ξεκινώντας μια περίοδο βελτίωσης και προώθησης των οικονομικών σας θέτοντας την καριέρα σας σε νέες βάσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θεαματικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα με περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε το 2011 μέσα από κοινωνικές επαφές, συνεργάτες και ομάδες. Νέες επαφές και γνωριμίες θα στηρίξουν τις προσπάθειες σας με μελλοντικές μακροχρόνιες εξελίξεις. Η επιρροή του Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται πως βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Δείξτε εμπιστοσύνη στην τύχη και τον εαυτό σας για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας στη σωστή κατεύθυνση. Η εξέλιξη της καριέρας σας δεν θα παρουσίαση ιδιαίτερη άνοδο. Όσοι έχετε επιχειρήσεις οι πωλήσεις και τα οικονομικά σας, θα παρουσιάσουν βελτίωση και θα είναι καλύτερα από την περσινή χρονιά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Στον επαγγελματικό τομέα θα δεχθείτε την υποστήριξη των συναδέλφων σας, ανταλλάσοντας αρμονικά υποστήριξη και προσφορά υπηρεσιών. Δυσκολίες και εμπόδια θα αντιμετωπίσετε το 2011 ιδιαίτερα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και έως το τέλος του Οκτωβρίου. Επιλογή νέων συνεργατών και επιχειρηματικές αναζητήσεις θα καταλήξουν σε μακροχρόνιες συνεργασίες που θα αποδώσουν μελλοντικά, μετά από κόπο και σκληρή δουλ
ειά. Στα οικονομικά της επιχείρησής σας πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τοποθετήσεις χρημάτων, αγορές ή πωλήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τη χρονιά αυτήν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το 2011 θα είναι γεμάτο κίνηση και δραστηριότητα με πολύ θετικά αποτελέσματα και θέματα καριέρας θα παρουσιάσουν ικανοποιητική εξέλιξη. Από τα μισά του έτους και μετά, με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς θα επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα απογειώσουν μελλοντικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Συζητήσεις με συναδέλφους και υψηλά πρόσωπα θα στρώσουν το δρόμο για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές στην καριέρα σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η καριέρα σας το 2011 θα βρίσκετε στο ζενίθ της επιτυχίας σας. Έξυπνες κινήσεις θα σας απογειώσουν και ίσως βρεθείτε στην πρώτη γραμμή από τα μέσα του έτους ξεπερνώντας μικροεμπόδια με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Η υπερβολική κούραση και σκληρή εργασία ενδέχεται όμως να σας ταλαιπωρήσει με ψυχική ένταση και απαισιοδοξία. Χαλαρώστε και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και η φυσική σας κατάσταση αρκετά παραμελημένη. Από τα μέσα του καλοκαιριού μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα και να απολαμβάνετε την επαγγελματική σας πρόοδο και επιτυχία.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η ομαδική εργασία με συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα φαίνεται πως σας ευνοεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μερικοί από σας μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές που θα καταπλήξουν συναδέλφους και επαγγελματικό περίγυρο. Ωστόσο καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να έχετε τους τόνους χαμηλά, εξαιτίας ζηλοφθονίας κάποιων συνεργατών σας λόγω της άνεσης και προώθησης των επαγγελματικών σας. Εστιάστε στους στόχους σας και μην αφήνετε χώρο για αμφιβολίες και αδυναμίες λόγω τρίτων. Η πλανητική επιρροή Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σας διευκολύνει την προσωπική σας προβολή και τα έργα σας.
Νομικές εκκρεμότητες και ρυθμίσεις φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βρουν τη λύση και το δρόμο τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυτή τη χρονιά μάλλον θα είστε πολύ πιεσμένοι στον επαγγελματικό τομέα. Το 2011 φαίνεται πως είναι η χρονιά που θα διευρύνει τις γνώσεις σας, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο με πιο σταθερές βάσεις. Από τις αρχές του μηνός Μαΐου θα παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία για την ανάπτυξη και προώθηση των επαγγελματικών σας. Δημόσιες σχέσεις καινούργιες γνωριμίες και συζητήσεις θα συμβάλουν σημαντικά στη μελλοντική σας αναγνώριση και την επαγγελματική σας πρόοδο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κοινωνικές επαφές και καινούργιες δραστηριότητες θα τονώσουν τις προσδοκίες σας τη χρονιά αυτή. Εμπορικές διαπραγματεύσεις που θα ταυτιστούν με τις ανάγκες των πελατών σας θα σας βοηθήσουν εξαιρετικά να φτάσετε τον στόχο που εσείς επιθυμείτε. Μερικοί από εσάς ενδέχεται να βρείτε νέα εργασία από τέλος Μαρτίου και μετά. Οργανωθείτε ψύχραιμα και με αυτοπεποίθηση αντιμετωπίστε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Ίσως ήρθε επιτέλους ο κατάλληλος καιρός να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment