Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έταζαν ψευδώς μέσω Facebook προγνωστικά για αγώνες ποδοσφαίρου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προφίλ στο Facebook που έταζε ψευδώς, έναντι αμοιβής, προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου, διατηρούσαν μία 48χρονη και ο 20χρονος γιος της.

Προφίλ στο Facebook που έταζε ψευδώς, έναντι αμοιβής, προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου, διατηρούσαν μία 48χρονη και ο 20χρονος γιος της.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν, έναντι χρηματων που θα αποδίδονταν με προπληρωμένες κάρτες, προγνωστικά σχετικά με την έκβαση πάσης φύσεως αθλητικών παιχνιδιών, αλλά κυρίως αγώνων ποδοσφαίρου, που συμπεριλαμβάνονται στο δελτίο στοιχημάτων του ΟΠΑΠ, είτε εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ, λόγω δήθεν επαφών τους με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε ότι το συγκεκριμένο προφίλ διαδικτυακής εταιρίας στοιχηματισμού, ανήκε στη 48χρονη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτ της στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής του ήταν ο 20χρονος γιος της. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και παράνομο στοιχηματισμό μέσω διαδικτύου.

Η ζημία των χρηστών του διαδικτύου εκτιμάται ότι ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπών οχημάτων: 8 συλλήψεις σε Περιστέρι, Καματερό και Αχαρνές

Peristerinews.gr Newsroom

Καματερό: 23χρονος συνελήφθη για «σούζες» στη Λ. Φυλής

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment