Πολιτιστικά

Εταιρεία παραγωγής εγκαινίασαν ο Μπεν Άφλεκ με τον Ματ Ντέιμον

Τη δική τους εταιρεία παραγωγής με την ονομασία «Artists Equity» εγκαινίασαν ο Μπεν Άφλεκ με τον Ματ Ντέιμον και τον Γκέρυ Καρντινάλε.

Σύμφωνα με το Deadline η επενδυτική εταιρεία «RedBird Capital» του Καρντινάλε θα παρέχει στρατηγικό κεφάλαιο και επιχειρησιακή εμπειρογνωμοσύνη για την επιτάχυνση ανάπτυξης της εταιρείας.

«Η Artists Equity δημιουργήθηκε από το πάθος του Mατ και το δικό μου για την υποκριτική και την κοινή μας επιθυμία να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους, όπως είχαμε την τύχη να κάνουμε στην καριέρα μας», δήλωσε ο Άφλεκ ο οποίος θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας ορίζεται από σπουδαίες συνεργασίες -συγγραφείς, σκηνοθέτες, παραγωγοί, συνεργείο, ηθοποιοί- και σε όλη μου την καριέρα έχω μάθει ότι η συνεργασία είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα στούντιο με επίκεντρο τον δημιουργό που θα μπορεί να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής με κοινή συμμετοχή στην εμπορική επιτυχία των έργων» συμπλήρωσε.

Το πρώτο τους εγχείρημα θα είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan με σκηνοθέτη τον Aφλεκ και πρωταγωνιστή τον Ντέιμον. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Related posts

Η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα είναι η τελευταία

Peristeri News

Βρέθηκε ο περίφημος ναός του Ποσειδώνα στο Κλειδί Σαμικού

Peristeri News

Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη

Peristeri News

Leave a Comment