Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον N. Κοτζιά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μια σφαίρα τυλιγμένη σε επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών με παραλήπτη τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, όπως αναφέρουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η σφαίρα εστάλη για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα, αλλά και ο Πρωθυπουργός.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment