PeristeriNews.gr
Διεθνή

Έσση: Δέκα σοβαρά τραυματίες


Στη σύλληψη του δράστη, που οδηγούσε το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε ανθρώπους στη διάρκεια αποκριάτικης παρέλασης στην πόλη Φολκσμάρσεν της Γερμανίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος, την ώρα που γινόταν παρέλαση καρναβαλιστών στο Φολκμάρσεν, στο κρατίδιο της Έσσης, τραυματίζοντας 30 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουν τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος είναι 29 χρονών Γερμανός πολίτης. Ο δράστης έχει τραυματισθεί και προς το παρόν οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να τον ανακρίνουν.

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι έπεσε στο πλήθος από πρόθεση», δήλωσε ο Χένιγκ Χιν, εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι 8 με 10 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. «Μεταξύ εκείνων που είναι σοβαρά τραυματισμένοι υπάρχουν δυστυχώς και παιδιά», πρόσθεσε.

Η αστυνομία ακύρωσε όλες τις καρναβαλικές παρελάσεις στο κρατίδιο της Έσσης, όπου βρίσκεται το Φόλκσμαρεν, ως προληπτικό μέτρο. Τα καρναβάλια είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή σε μέρη της Δυτικής Γερμανίας όπως η Κολωνία και το Ντίσελντορφ, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται την Δευτέρα των Ρόδων, με δεκάδες χιλιάδες πλήθους να παρακολουθούν την παρέλαση των αρμάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment