PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ερώτηση του Χρ.Πρωτόπαπα για την απομάκρυνση του ΙΚΑ από το Καματερό


Προς τον Υπουργό Αναπληρωτή Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα τον Σχεδιασμό για την απομάκρυνση του ΙΚΑ από το Καματερό.

Επίκαιρη Ερώτηση του Χρ.Πρωτόπαπα προς τον Υπουργό Αναπληρωτή Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα τον Σχεδιασμό για την απομάκρυνση του ΙΚΑ από το Καματερό.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού διαμαρτύρεται έντονα για τον σχεδιασμό απομάκρυνσης του καταστήματός του ΙΚΑ από το Καματερό.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης είναι άνθρωποι χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, για τους οποίους οι παροχές κοινωνικής ασφάλισης αποτελούν αναντικατάστατο αγαθό, είναι σαφές ότι η τυχόν απομάκρυνση θα εμποδίσει την ουσιαστική πρόσβαση σ’ αυτό και θα δημιουργήσει σημαντικό πρόσθετο κόστος σε ήδη επιβαρυμένα και οικονομικά αδύναμα τμήματα του πληθυσμού.

Ιδιαίτερα όταν η τοπική κοινωνία του Καματερού βρίσκεται στην διαδικασία προσαρμογής τη ενοποίησης των Δήμων, τέτοιες κινήσεις δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην πόλη δεν διευκολύνουν την γενική και αναγκαία μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.

Για το λόγο αυτό ερωτάται ο υπουργός αν προτίθεται να αποδεχθεί τις θέσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και να ακυρώσει τον σχεδιασμό για την απομάκρυνση των υπηρεσιών του ΙΚΑ από την πόλη;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment