PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ερήμωσαν οι δρόμοι στο Περιστέρι – Σοβαρό πλήγμα το κλείσιμο της εστίασης


Όλα θα είναι διαφορετικά από σήμερα και για το επόμενο διάστημα αφού ερήμωσαν οι δρόμοι και στο Περιστέρι έπειτα από το κλείσιμο των μαγαζιών εστίασης.

Τα περισσότερα μαγαζιά της πόλης αλλάζουν πλέον τις συνήθειες τους έπειτα και από τα μέτρα της Κυβέρνησης και θα λειτουργούν μόνο με delivery και takeaway.

Αυτό αντικρίζει κάποιος και στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης μας, την Αιμιλίου Βεάκη, όπου αρκετά μαγαζιά έχουν παύσει εντελώς τη λειτουργία τους και κάποια συνεχίζουν με τα μέτρα που έχουν υποδειχθεί.

Τόσο αυτοί που έκλεισαν όσο και αυτοί που συνεχίζουν με τους περιορισμούς βρίσκονται φανερά σε απόγνωση και τονίζουν την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας.

Η ερήμωση των μαγαζιών εστίασης συνεπάγεται και την μείωση του κόσμου στα μαγαζιά του λιανεμπορίου αφού όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες ο κόσμος που περπατούσε σήμερα στο κέντρο της πόλης ήταν λιγοστός.

Αναμένεται να φανεί αν και το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί αυτή η μείωση της κυκλοφορίας του κόσμου κάτι που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία και την αγορά της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Leave a Comment