PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εργαζόμενοι Δήμου Περιστερίου: Σεβόμαστε την κρισιμότητα και δεν έχουμε αντιδράσει


Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Η ανακοίνωση δεν έμεινε μόνο στις ευχαριστίες αλλά είχε και καταγγελτικό χαρακτήρα αναφέροντας πως όταν τελειώσει όλο αυτό θα υπάρξουν αντιδράσεις για την απαξίωση των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Συνάδελφοι,

Δυστυχώς όλοι μας βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη και επικίνδυνη και άπαντες με αίσθημα ευθύνης και διάθεση αλληλεγγύης βάζουμε πλάτες για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου μας και να προσφέρουμε στην κοινωνία ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση με θετικά αποτελέσματα. Είμαστε άλλωστε σαν κλάδος μαθημένοι στα δύσκολα…

Σαν Σύλλογος Εργαζομένων νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, τους εργαζόμενους στο βοήθεια στο σπίτι και στις κοινωνικές υπηρεσίες-τα παιδιά στην καθαριότητα-τους διοικητικούς υπαλλήλους μας στα ΚΕΠ, στο δημαρχείο, στην πολεοδομία, στον πολιτισμό, στην παιδεία και σε όλες γενικά τις υπηρεσίες.

Τους εργαζόμενους στην τεχνική υπηρεσία, τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών, του αθλητικού οργανισμού, του κοιμητηρίου – που χωρίς γκρίνια και ενωμένοι ανταποκριθήκατε και συνεχίζετε να το κάνετε ακούραστα και με συνέπεια στις ανάγκες που προέκυψαν. Είμαστε περήφανοι για όλους σας.

Το ότι σεβόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης που διανύουμε και δεν αντιδράσαμε δυναμικά ως κλάδος στις δεκάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δεν σημαίνει ότι σκύβουμε το κεφάλι. Θα έρθει η ώρα εκείνη που θα αντιμετωπίσουν την οργισμένη αντίδραση μας για αυτά όπως και για την απαξίωση που μας έδειξαν σαν εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση…

Αγαπημένοι μας Συνάδελφοι,

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για όλους μας.

Ευχή μας προς όλους είναι να μην λείπει κανείς την επόμενη ημέρα και να βγούμε όσο γίνεται πιο αλώβητοι από αυτή την άσχημη δοκιμασία.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment