PeristeriNews.gr
Lifestyle

Εργατικά ατυχήματα συμβαίνουν και στους διάσημους



Μπορεί τα πλατό των κινηματογραφικών ταινιών να θεωρούνται οι τόποι όπου γίνονται μαγικά πράγματα, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο λαμπερά και όμορφα.

Μπορεί τα πλατό των κινηματογραφικών ταινιών να θεωρούνται οι τόποι όπου γίνονται μαγικά πράγματα, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο λαμπερά και όμορφα. Και όποιος νομίζει ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι εύκολη, ας ξαναρωτήσει τους stars της λίστας μας που βρέθηκαν σε χρόνο μηδέν στο νοσοκομείο, αφού είχαν τα μικρά ή μεγάλα ατυχηματάκια τους εν ώρα εργασίας.

Όπως η Charlize Theron που αν θυμάστε καλά πριν λίγες μέρες μας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Χιονάτης» έσκισε έναν μυ!!!! Και όλα αυτά γιατί; Γιατί σύμφωνα με το ρόλο έπρεπε να ουρλιάζει σε όλο τον κόσμο. Από τα πολλά ουρλιαχτά λοιπόν να σου και ο μυς που σκίστηκε!!!

Ο Gerard Butler πάλι είδε το χάρο με τα μάτια του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία «Of men and Mavericks», στην οποία υποδυόταν έναν σέρφερ. Κάποια στιγμή λοιπόν τα ρεύματα της θάλασσας τον παρέσυραν και τον έριξαν στα βράχια. Ο Gerard κατέληξε στα επείγοντα με εκδορές και μελανιές και πάρα πολύ φοβισμένος.

Τρεις φορές έχει τραυματιστεί εν ώρα εργασίας η Halle Berry. Την πρώτη ήταν στην ταινία «Die Another Day», όπου τραυμάτισε σοβαρά το μάτι της. Μετά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Gothika», έσπασε το χέρι της και στο «Catwoman» κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί… «τράκαρε» με τα… φώτα κατά τη διάρκεια νυχτερινών γυρισμάτων. Ευτυχώς τρίτωσε το κακό και το κορίτσι προς το παρόν δεν έχει επισκεφτεί και πάλι το νοσοκομείο.

Ο Brad Pitt πάλι στην Τροία υποδύθηκε τον Αχιλλέα. Και ω… τι ειρωνεία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Τροίας», έσκισε τον αχίλειο τένοντά του με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του «Η συμμορία των 12».

Και το ταίρι του όμως και soon to be σύζυγος, η Angelina καλέ είχε χτυπήσει το κεφαλάκι της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Salt» και την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, αφού τελικά οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει τίποτα.

Ο Ryan Reynolds από την άλλη έβγαλε τον ώμο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Green Lantern», ενώ ο Orlando Bloom έπεσε από το άλογό του στα γυρίσματα του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και έσπασε το πλευρό του.

Και επειδή τα γυρίσματα για την τριλογία του Άρχοντα δεν ήταν παιχνιδάκι και ο Viggo Mortensen δεν βγήκε από αυτά αλώβητος. Έσπασε τα δόντια του όταν γύριζε μια σκηνή πάλης, καθώς και δύο δάχτυλα όταν πήγε να κλοτσήσει ένα κράνος!!!!

H Diane Keaton κοψοχολιασε τους πάντες όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το «Μorning Glory», χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως μία μέρα μετά επέστρεψε δριμύτερη στα γυρίσματα.

Εκείνος όμως που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τραυματισμών είναι ο Sylvester Stallone. Μάλιστα ο ίδιος θεωρεί τους σοβαρούς τραυματισμούς του γούρικους, αφού όπως έχει πει σε συνέντευξή του όταν τραυματιζόταν σοβαρά, η ταινία έσκιζε. Έτσι στο «Rocky II» έκανε 60 ράμματα, στο «Rocky III» έπαθε διάσειση και στον τελευταίο «Rambo» γέμισε μελανιές και εκδορές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment