PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λ. Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους


Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδών περιφερειακών ενοτήτων Κεντρικού, Νότιου, Δυτικού και Βόρειου Τομέα Αθηνών», το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιείται συντήρηση της Λεωφόρου Δημοκρατίας

, από τις Τρείς Γέφυρες μέχρι την Πλατεία Αγίων Αναργύρων του δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν εργασίες προσαρμογής της στάθμης των καπακιών των φρεατίων στο νέο οδόστρωμα και θα κατασκευαστεί νέα διαγράμμιση επί της οδού. Αντίστοιχες εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας από την οδό Ευβοίας μέχρι την οδό Κωστή Παλαμά.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «για την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί βασική προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών». Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζει ότι για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών υλοποιούνται συνεχώς έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου της Αττικής.

«Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment