• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι-πιθανό κρησφύγετο του Πετρακάκου στον Μαραθώνα

Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2015

Έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι-αποθήκη στον Μαραθώνα διενεργεί αυτήν την ώρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι-αποθήκη στον Μαραθώνα διενεργεί αυτήν την ώρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οίκημα για το οποίο εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί από την ομάδα Πετρακάκου, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν για κρυμμένο ή θαμμένο οπλισμό, όπως και στο κρυσφύγετο στον Μώλο Φθιώτιδας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής το τελευταίο διάστημα προσανατολίζονται στο να βρεθεί η γιάφκα -η οποία εκτιμούν οτι υπάρχει – και εχει κρυμμένο βαρύ οπλισμό.

Χθες Τρίτη είχε ανακοινωθεί ότι τα όπλα που είχαν βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο της αγροικίας – κρησφύγετο του Πετρακάκου και των συνεργών του στον Μώλο Φθιώτιδας είναι «καθαρά», δηλαδή, από τη βαλλιστική εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι θαμμένα στην αυλή της αγροικίας σε διάφορα σημεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι καλάσνικοφ, δύο υποπολυβόλα ούζι, επτά γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και ένα αντιαρματικό RPG, χωρίς βλήματα.