Τεχνολογία

Έρχεται το νέο Playstation 3 Move

Το σύστημα με το χειριστήριο κίνησης Playstation Move και την απαραίτητη κάμερα (Eye camera) πωλείται ως πακέτο Starter μαζί με playable demo παιχνιδιών …

Το σύστημα με το χειριστήριο κίνησης Playstation Move και την απαραίτητη κάμερα (Eye camera) πωλείται ως πακέτο Starter μαζί με playable demo παιχνιδιών αντί 65 ευρώ και απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους της νεότερης κονσόλας της Sony, Playstation 3. Στα καταστήματα θα βρίσκεται επίσης η νέα έκδοσή της, η έκδοση Slim που έχει σημαντικά μικρότερο όγκο και θεωρείται σχετικά αθόρυβη.H κονσόλα Slim με δίσκο 320GB και το πακέτο Starter του PS3 Move πωλείται στο Πλαίσιο αντί 360 περίπου ευρώ (και όσοι την παραγγείλουν πριν τις 15/9 θα πάρουν μια κάρτα για το PS Network αξίας 50 ευρώ, όπως διαβάζουμε στο σάιτ).

Το χειριστήριο Move αυτόνομο πωλείται στα 40,50 ευρώ, ένα συνοδευτικό χειριστήριο που ονομάζεται χειριστήριο πλοήγησης πωλείται 30,90 ευρώ, η προσθήκη σε σχήμα όπλου στα 14,90 ευρώ, ένας φορτιστής δύο χειριστηρίων 30,90 ευρώ, η Eye camera αυτόνομα στα 36 ευρώ και τα παιχνίδια της Sony τουλάχιστον 30,90 ευρώ (EyePet), Sports Champions (40,50 ευρώ). To μοναδικό παιχνίδι τρίτου κατασκευαστή είναι το Capcom Resident Evil Gold Move Edition στα 40,50 ευρώ. Πάντως, η Sony έχει ανακοινώσει ότι στις 15 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν 16 τίτλοι που θα αξιοποιούν τις δυνατότητές του Move και 40 ακόμα θα κυκλοφορήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010.

To Playstation Move και τα συναφή έχουν επίσης αναρτηθεί σε άλλα διαδικτυακά καταστήματα όπως το e-shop.gr και το getitnow.gr στις ίδιες πάνω-κάτω τιμές. Κάντε μια γρήγορη σύγκριση τιμών στο Pathfinder Shopping.

Related posts

Τι κάνουμε αν το κινητό μένει συνεχώς από μπαταρία

Peristeri News

Η νέα αλλαγή στο Messenger

Peristeri News

Το Instagram φέρνει τα Amber Alerts

Peristeri News

Leave a Comment