PeristeriNews.gr
Media

Έρχεται η νέα streaming πλατφόρμα ANT1+


Μια ακόμα επιλογή συνδρομητικού περιεχομένου αναμένεται να προσθέσουν στους δέκτες τους οι Έλληνες τηλεθεατές, αφού θα κάνει πρεμιέρα η νέα streaming πλατφόρμα ANT1+, του ομίλου Antenna.

Η νέα υπηρεσία ωστόσο, είναι η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων επιλογών που θα ενεργοποιηθούν στην χώρα μας μέχρι το τέλος του έτους και οι οποίες αναμένεται να αυξήσουν την πίεση στους καθιερωμένους παίκτες, ανατρέποντας, ενδεχομένως, το μέχρι σήμερα διαμορφωμένο σκηνικό.

H επέκταση του Antenna.gr στον χώρο των Over The Top υπηρεσιών ήταν κάτι που σχεδιαζόταν εδώ και καιρό. To πλήρωμα του χρόνου όμως για το λανσάρισμα της πλατφόρμας ενός εκ των κορυφαίων πολυεθνικών οργανισμών media, περιεχομένου, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας έφτασε και η πλατφόρμα θα κάνει ντεμπούτο σε Ελλάδα και Κύπρο στις 12 Απριλίου 2022.

Θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ, στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99€., οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές καθώς και ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, παιδικές σειρές, ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, ντοκιμαντέρ και συναυλίες και φυσικά το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

Ενδεικτικά στα δικαιώματα ελληνικών σειρών και ταινιών που έχει ήδη εξασφαλίσει ο όμιλος περιλαμβάνονται τίτλοι όπως «Ο Άνθρωπος του Θεού», «Ράφτης», «Σμύρνη μου Αγαπημένη», «Μικρά Όμορφα Άλογα» κ.ά. Στους ξένους τίτλους που θα προβάλλονται μέσα από την νέα OTT πλατφόρμα εμπεριέχονται σειρές και ταινίες όπως οι «Devils» (Patrick Dempsey), «Dr. Death» (Joshua Jackson, Alec Baldwin), «Intelligence» (David Schwimmer), Belgravia, ενώ «Shrek», «Despicable Me 2» και «Morph» είναι μερικοί ενδεικτικοί τίτλου του παιδικού περιεχομένου.

Το μεγαλύτερο «προσόν» της πλατφόρμας βέβαια, αναμένεται να αποτελέσει το πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο, στο οποίο ο Όμιλος μετρά χρόνια εξειδίκευσης. Η αρχή άλλωστε έχει ήδη γίνει και η νέα πλατφόρμα ANT1+ αναμένεται να προβάλλει αποκλειστικά την νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν σε αυτή θα περιλαμβάνονται και κάποιοι από τους αγώνες του Μουντιάλ (σ.σ. ο Antenna έχει διασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης του Παγκόσμιου Κυπέλου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment