PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Τάσης ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι


Στο κοινό που συγκεντρώθηκε στο Δημαρχείο της πόλης μίλησαν οι Μητρόπουλος, Κατρούγκαλος και Χρυσόγονος…

Υλοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Πέμπτης 26/06/2014 στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Οι εισηγητές της εκδήλωσης, Μητρόπουλος Αλέξης βουλευτής του Σύριζα, και οι ευρωβουλευτές Κατρούγκαλος Γιώργος και Χρυσόγονος Κώστας ανέλυσαν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η υποβολή ερωτήσεων και παρατηρήσεων από πλευράς του κόσμου, η κατάθεση της αγωνίας και της απόγνωσής του, η ποιότητα των αναλύσεων και απαντήσεων από πλευράς των εισηγητών, η μεθοδολογική, απλουστευμένη αλλά ταυτόχρονα επιστημονική και ολοκληρωμένη αποτύπωση της πρωτόγνωρης για την κοινωνία μας πραγματικότητας που ζούμε.

Η παρουσίαση των αιτιών που μας έφεραν ως κοινωνία και χώρα στα αδιέξοδα, η αποκάλυψη της επιδρομή που εκ νέου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον και μας αποκρύπτεται μεθοδικά,οι τρόποι και τα εργαλεία για να αντισταθούμε, να νικήσουμε και να φτιάξουμε μια άλλη πραγματικότητα για μας και τα παιδιά μας, ήταν τα συστατικά ώστε να διεξαχθεί μια βαθιά δημοκρατική, ζωντανή κι ωφέλιμη κουβέντα, από την οποία αποχωρήσαμε και σοφότεροι αλλά και αποφασισμένοι για δράση κι ανατροπές.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν οι βουλευτές Τσουκαλάς Δημήτρης και Παναγούλης Στάθης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment