PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επιτυχημένες οι εκλογές της Σωματειακής Επιτροπής στο Περιστέρι


Ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου για την επιτυχία που είχαν οι δράσεις που οργανώθηκαν.

Ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου για την επιτυχία που είχαν οι δράσεις που οργανώθηκαν, αναλυτικά:

Το επιτυχημένο πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη άφησε ένα ηχηρό μήνυμα και συντέλεσε στην επιτυχία της Απεργίας 27 Νοέμβρη, χαιρετίζουμε όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση και δυναμική συγκέντρωση στην Αθήνα με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που με αυτόν τον τρόπο δίνουν ανάσα και ελπίδα για την πορεία και την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Στα 3 χρόνια αγωνιστικής δράσης και ίδρυσης του Συνδικάτου ΟΤΑ-ΑΤΤΙΚΗΣ, η Σωματειακή Επιτροπή κατάφερε να πείσει τους Εργαζόμενους ότι άλλος δρόμος με αποτελέσματα, εκτός από τον ταξικό προσανατολισμό δεν υπάρχει.

Αυτό αποδεικνύεται από τις εγγραφές νέων μελών σταδιακά στα τρία χρόνια στο Συνδικάτο ΟΤΑ-ΑΤΤΙΚΗΣ. Πριν τρία χρόνια το μητρώο εγγραφών του Συνδικάτου για το Περιστέρι ήταν γύρω στις 35 εγγραφές εργαζομένων, η Σωματειακή επιτροπή παρέλαβε το 2011 με πείσμα και αποφασιστικότητα κατάφερε να τις αυξήσει πάνω από 130, ενώ το 2014 ξεπέρασαν τις 200 και στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι στο Δημαρχείο στις 26-11 η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε τους 150 ψηφίσαντες.

Όσοι Συν/λφοι και Συν/σες δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, ενημερώνουμε ότι οι εκλογές συνεχίζονται και ότι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν με βάση τον προγραμματισμό του Συνδικάτου:

-Δευτέρα 1 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου -Κορυδαλλού (οδός Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών).

-Τρίτη 2 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Ελευσίνας (οδός Παγκάλου και Κίμωνος 11).

-Τετάρτη 3 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (οδός Β. ΣΟΦΙΑΣ 9 και Δ.ΜΟΣΧΑ).

-Πέμπτη 4 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1 πλατεία Κάνιγγος ).

Γερό συνδικάτο , δύναμη και ελπίδα για τον Εργάτη !


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment