PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιτυχίες στο τουρνουά τένις στο Χαϊδάρι


Έλαβαν μέρος περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες από διάφορους ομίλους της Ελλάδας

Για πρώτη φορά ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου ανέλαβαν τη διεξαγωγή του 6ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος 2011 στις κατηγορίες ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14-16, ύστερα από την ολοκλήρωση των τριών νέων γηπέδων τέννις στο Αθλητικό Κέντρο με χρηματοδότηση του Ομίλου.

Οι αγώνες άρχισαν στις 31/9/2011 και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στις 4/9/2011. Στους αγώνες παρεβρέθησαν ο Δήμαρχος της πόλης μας Μαραβέλιας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Ηλίας Περιμένης, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της I.T.F. Frank Riba και η Τεχνική Διεύθυνση της Ε.Φ.Ο.Α. Παπαχαντζής Γεώργιος και Μουλιανιτάκης Μανώλης.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες από διάφορους ομίλους της Ελλάδας. Σημαντικές εμφανίσεις έκαναν και οι αθλητές του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου. Συγκεκριμένα την 2η θέση στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ 16 κατέκτησε ο Παπαγεωργίου Γιώργος.

Στην ίδια κατηγορία ο Καραγιαννίδης Φρατζέσκος έφτασε στους 8 και ο Παπαϊωάννου Γιάννης στους 16. Στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 η Παπαϊωάννου Εύα σταμάτησε στους 8 και η Αργυρού Χριστίνα στους 16. Τέλος στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 οι Κολούτσου Μαρία και Καρδαμανίδη Κατερίνα έφτασαν στους 16.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Χαντζή Δήμητρα ευχαριστεί τους υπαλλήλους του Δημοτικού Οργανισμού και της Καθαριότητας για την βοήθεια και την υποστήριξή τους στο δύσκολο και σημαντικό για το Χαϊδάρι γεγονός καθώς επίσης και τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment