Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμών σε διεθνείς τράπεζες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το δωδέκατο διάταγμα για τις διεθνείς τράπεζες, που αφορά στα περιοριστικά μέτρα στις συναλλαγές, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου.

Το δωδέκατο διάταγμα για τις διεθνείς τράπεζες, που αφορά στα περιοριστικά μέτρα στις συναλλαγές, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου.

Σύμφωνα με το διάταγμα αυτό, για τις διεθνείς τράπεζες εισάγεται νέα διάταξη με βάση την οποία θα επιτρέπεται το άνοιγμα νέου λογαριασμού, νοουμένου ότι ο λογαριασμός αφορά νέο δάνειο, και νοουμένου ότι ο εν λόγω λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του δανείου, ότι οι αποδεσμεύσεις του δανείου θα μεταφέρονται στο λογαριασμό που θα διατηρείται στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αντίστοιχη διάταξη περιλαμβάνεται και στο διάταγμα που αφορά τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα.

Η περίοδος ισχύος του διατάγματος είναι 35 μέρες, δηλαδή μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2013.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment