PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίθεση στην κυβέρνηση


Εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή τις επισκέψεις της τρόικας στα υπουργεία.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή τις επισκέψεις της τρόικας στα υπουργεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε ότι κάθε τέτοια επίσκεψη προκαλεί χάος και νευρική κρίση στη κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κλεφτοπόλεμου διαρκείας μεταξύ των υπουργών και της ανικανότητας, για το σχεδιασμό και την παραγωγή μιας γενναίας πολιτικής ρήξεων.

Αυτά τα αποτελέσματα τινάζουν στον αέρα τις θυσίες των πολιτών και τροφοδοτούν το λαϊκισμό και τις ακρότητες στην ελληνική κοινωνία και στη δημόσια ζωή».

Εξάλλου, ο κ. Οικονόμου επιτέθηκε και στον Γιώργο Καρατζαφέρη, σημειώνοντας, ότι ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαπίστωσε ταύτιση απόψεων του κόμματός του με τη ΓΕΝΟΠ , στη Βουλή καυτηρίασε κάποιες από τις πρακτικές της.

«Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι και με τον “αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ”», τόνισε ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επισημαίνοντας ότι «για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, χρειάζεται πολιτικό θάρρος για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων μείωσης του κράτους και της παρέμβασης του στην οικονομία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment