Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επίθεση στην ιστοσελίδα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η επαναστατική ομάδα χάκερ Redhack απάντησε στην απειλή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ότι θα ιδρύσει μονάδα ψηφιακού πολέμου εναντίον τους, με μία επίθεση στην ΜΙΤ και στην τράπεζα Iller.

Η επαναστατική ομάδα χάκερ Redhack απάντησε στην απειλή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ότι θα ιδρύσει μονάδα ψηφιακού πολέμου εναντίον τους, με μία επίθεση στην ΜΙΤ και στην τράπεζα Iller, με σύνθημα «ΟΙ ‘REDHACK ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ».

Μετά από την επίθεση δόθηκε στην δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση :

«Η διαδικτυακή φωνή των καταπιεσμένων και εργαζομένων, οι Redhack κατέρριψαν την ιστοσελίδα mit.gov.tr. Τα διηγήματα περί ¨γενναιότητας¨ στην ψηφιακή άμυνα που αναφέρουν οι κρατικές υπηρεσίες παρέμειναν διηγήματα. Οι Redhack ως προέκταση στο διαδίκτυο του αποφασιστικού αγώνα των σοσιαλιστών, συνεχίζουν τον δρόμο τους πιο ισχυροί και πιο αποφασισμένοι.

¨ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ»
Επόμενος στόχος της ομάδας ήταν η ιστοσελίδα της τράπεζας Iller ilbank.gov.tr.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment