PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου



Ένας άνδρας σε αμόκ κρατώντας σπαθί επιτέθηκε σε τρεις ανθρώπους σήμερα το πρωί στο μετρό Hainault του ανατολικού Λονδίνου, προτού συλληφθεί. Υπάρχουν αναφορές για πολλαπλά μαχαιρώματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Daily Mail, οι κάτοικοι ξύπνησαν από «πολλές φωνές» και «διαπεραστικές κραυγές» και είδαν έναν άνδρα να είναι μέσα στα αίματα και να περιφέρεται έξω από τα σπίτια τους.

 

Ο Daniel Garfinkle που ζει έξω από το σταθμό δήλωσε ότι ξύπνησε στις 7 το πρωί από πολλές φωνές. «Υπήρχε ένας τύπος έξω γεμάτος αίματα, κοντά στο σταθμό έξω από το σπίτι μου. Η αστυνομία προσπαθούσε να ηρεμήσει τον δράστη, αλλά αυτός συνέχισε να πηγαίνει προς τον σταθμό ουρλιάζοντας».

Δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης τραυματίστηκαν ύστερα από αναφορές ότι νωρίτερα ένα αυτοκίνητο είχε εισέλθει σε σπίτι στο ανατολικό Λονδίνο, λίγο μετά τις 7 το πρωί.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνουν έναν μαχαιροβγάλτη με σπαθί που φορούσε κίτρινη κουκούλα να προσεγγίζεται από αστυνομικούς.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Peristeri News

Με τον φόβο μεγάλων σεισμών η Τουρκία

Peristeri News

Οι Ρώσοι πολιορκούν το Χάρκοβο

Peristeri News

Leave a Comment