PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση με καυστικό υγρό – Μεσσήνη: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 49χρονη


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την επίθεση με υδροχλωρικό οξύ κατά 49χρονης γυναίκας στη Μεσσήνη από τον πρώην σύζυγό της.

Ο 50 χρονος φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο για να δει το θύμα και εκεί τον συνέλαβε τελικά η αστυνομία, για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 49χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρότατα εγκαύματα στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας. Αν και η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τετάρτου βαθμού στο δεξί της μάτι, το οποίο και κινδυνεύει να χάσει. «Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της» δήλωσε στην ΕΡΤ η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας.

Όπως είπε θα πρέπει να περάσουν εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί εάν η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί ή όχι. Σχολίασε επίσης πως παρά το σοκ που έχει υποστεί η 49χρονη, που είναι πολύτεκνη μητέρα, έχει συγκλονίσει όλο το νοσοκομείο με τη δύναμή της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης φτάνοντας στην εργασία της, σε κατάστημα καθαρισμού ιματισμού, δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της που προσπάθησε να την ακινητοποιήσει βάζοντας ένα ποτισμένο με το καυστικό υγρό πανί στο πρόσωπό της. Αφού δεν κατάφερε να το πετύχει, πέταξε το υγρό στο πρόσωπό της και τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment