PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου


Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Οι κουκουλοφόροι προσέγγισαν την πολυκατοικία επί της οδού Μάρκου Μουσούρου στο Μετς, άφησαν στην είσοδο τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη λίγο πριν από τις 04:30. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Oι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε την επίθεση στην οικία του βουλευτή, «και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα».

Όπως σημείωσε, «οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή, αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν, αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες, που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment