PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επίθεση ενός ενόπλου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες



Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγικός απολογισμός από την δολοφονική επίθεση ενός ενόπλου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγικός απολογισμός από την δολοφονική επίθεση ενός ενόπλου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος εισήλθε στον Τερματικό Σταθμό 3 και άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο σε σημείο ελέγχου, στοχεύοντας αρχικώς εναντίον άνδρα της Ασφάλειας του αεροδρομίου.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Νόρμα Άιζενμαν είπε ότι ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση αφού προηγουμένως συνεπλάκη με άνδρες της ασφαλείας του αεροδρομίου. Στο χώρο έχουν αναπτυχθεί πυροτεχνουργοί που ελέγχουν εξονυχιστικά τους τερματικούς σταθμούς.

Νωρίτερα, ένα τηλεοπτικό κανάλι, το CBS2, είχε μεταδώσει ότι συνελήφθη και ένας δεύτερος ύποπτος.

Μετά το επεισόδιο αυτό, που σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί, τοπική ώρα (18:30 ώρα Ελλάδας) στον Τερματικό Σταθμό 3, οι αρχές του διεθνούς αεροδρομίου ματαίωσαν τις απογειώσεις αεροσκαφών, όπως ανακοίνωσε μία εκπρόσωπός του.

Στην ανακοίνωση που εστάλη με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εκπρόσωπος Κάθριν Αλβαράντο αναφέρει ότι οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στο αεροδρόμιο και ότι “οι πτήσεις έχουν ματαιωθεί προσωρινά”.

Από την Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ είπε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο Λος Άντζελες και είναι σε συνεχή επαφή με τις τοπικές αρχές.

Τα τηλεοπτικά κανάλια έδειξαν εικόνες από το αεροδρόμιο στις οποίες διακρίνονται επιβάτες να τρέχουν από τους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3, μετά τους πυροβολισμούς.

Ένας επιβάτης, ο Ρόμπερτ Πέρες, δήλωσε στο CBS ότι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου άρχισαν να φωνάζουν ότι υπήρχε στον τερματικό σταθμό ένας ένοπλος. “Άκουσα έναν κρότο και όλοι έπεσαν στο έδαφος”, πρόσθεσε.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε ύστερα από αναφορές πολιτών για πυροβολισμούς στο Twitter.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι “ένα επεισόδιο είναι σε εξέλιξη στο LAX” και ότι στο χώρο έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πτήσεις δεν διεκόπησαν και η αστυνομία εικάζει ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Peristeri News

Πενθήμερο εθνικό πένθος στο Ιράν

Peristeri News

Η ένταση μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής κλιμακώνεται

Peristeri News

Leave a Comment