PeristeriNews.gr
Πολιτική

Eπίθεση εναντίον όλων από την Αλέκα Παπαρήγα



Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Η κυρία Παπαρήγα μίλησε για τραγέλαφο της κυβέρνησης και της ΝΔ και κάλεσε τον λαό να προσπεράσει τον ανασχηματισμό οπερέτα, που –όπως είπε- δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού.

«Η συναίνεση ναυάγησε προσωρινά, θα την επιχειρήσουν πάλι, αφού άλλωστε υπάρχει η βάση, η συμφωνία στήριξης της καπιταλιστικής οικονομίας και η διαχείριση της κρίσης σε βάρος του λαού», είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι στη «διαδικασία συναίνεσης συνδράμουν και μικρότερα κόμματα, καθώς ιδεολογικά δεν τα χωρίζει χάσμα ούτε με το ΠΑΣΟΚ ούτε με την ΝΔ».

Αναφερόμενη στην ομιλία του πρωθυπουργό στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η κ Παπαρήγα είπε ότι ο κ. Παπανδρέου “ή πήρε ομιλία του περασμένου μήνα ή έγραψε μία ομιλία που μπορούσε να πει πριν ένα χρόνο”.

Στο στόχαστρό της η κ. Παπαρήγα έβαλε και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη διαδικασία συναίνεσης με τον δικό του τρόπο συμβάλλει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την θέση του για αριστερή διαπραγμάτευση εντός των κανόνων της ΕΕ, για αριστερό τραπεζικό σύστημα στο έδαφος του καπιταλισμού. Ούτε πρωτοετείς στην ΑΣΟΕΕ δεν μπορεί να πιστέψουν σε μια τέτοια εξέλιξη».

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ ζήτησε εδώ και τώρα εκλογές και κάλεσε το λαό να εξεγερθεί ενάντια σε εκείνους που – όπως είπε- έχουν κατακρεουργήσει τη χώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Γ. Γεραπετρίτης: Εκτιμώ θα υπάρξει επαναξιολόγηση της Τουρκίας για τη Μονή της Χώρας

Peristeri News

Leave a Comment