• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Επίθεση Αλ. Κούγια σε Εύη Βατίδου

Peristeri News
Φεβρουάριος11/ 2016

Ο Αλέξης Κούγιας σε πρόσφατη συνέντευξή του καταφέρεται κατά της πρώην συζύγου του, Εύη Βατίδου, και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παλαιότερης τους διαμάχης για το διαζύγιο και τα παιδιά.

Όπως είπε στο You ο γνωστός ποινικολόγος, το μοντέλο εκείνη την περίοδο είχε συνεργαστεί ακόμα και με τον Λάκη Λαζόπουλο για να επιτύχουν την «αλλοίωση της προσωπικότητάς μου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ισχυρίζεται πως η Εύη Βατίδου «για να κερδίσει χρήματα διάλεξε ουσιαστικά να με ξεφτιλίσει και να εκθέσει τα παιδιά μας και, μάλιστα, το ξαναέκανε τώρα μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία χωρίς να σκεφτεί ότι εκείνα καταλαβαίνουν και αντιλαμβάνονται τα πάντα».

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

Τα ΜΜΕ υπήρξαν φορές που ασχολήθηκαν περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και με τη σάτιρα στο πρόσωπό σας παρά με την επαγγελματική σας πορεία… Αυτό σας θύμωσε;

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, από τότε που άρχισαν τα ΜΜΕ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Το έκαναν τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και κάποια συγκεκριμένα τηλεοπτικά Μέσα γιατί στα επαγγελματικά μου δεν μπορούν να με χτυπήσουν! Αυτό το δικαίωμα, φυσικά, το έδωσε η πρώην σύζυγός μου, η οποία δυστυχώς τότε συνεργάστηκε ακόμα και με τον Λαζόπουλο για να επιτύχουν την αλλοίωση της προσωπικότητάς μου. Και, μάλιστα, πριν από λίγες μέρες την άκουσα με δέος και ντροπή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου να μιλάει για τον κοινό μας βίο. Ακόμα και σήμερα την καλούν να μιλήσει για τον γάμο της μαζί μου, γιατί αυτή η κοπέλα δεν έχει να προβάλλει στη ζωή της κάτι άλλο εκτός από αυτό και, βέβαια, από το γεγονός ότι είναι μια πολύ ωραία γυναίκα.

Τι είπε και σας πείραξε;

Την άκουσα να λέει ότι μετάνιωσε, γιατί τότε που είμαστε σε διαμάχη η ίδια χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για ιδιοτελείς σκοπούς. Θυμάστε ζητούσε 5 εκατομμύρια αποζημίωση και 30.000 διατροφή το μήνα! Ενοχλήθηκα όταν την άκουσα να λέει με τέτοιο θράσος και ρεαλισμό αυτά που είπε… Στεναχωριέμαι αλλά είναι μητέρα των παιδιών μου. Για να κερδίσει χρήματα διάλεξε ουσιαστικά να με ξεφτιλίσει και να εκθέσει τα παιδιά μας και, μάλιστα, το ξαναέκανε τώρα μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία χωρίς να σκεφτεί ότι εκείνα καταλαβαίνουν και αντιλαμβάνονται τα πάντα. Πράγματι, με συμμετοχή της πρώην συζύγου μου έγινε μια αλλοίωση της προσωπικότητάς μου. Τότε το εκμεταλλεύτηκε και ο Λαζόπουλος, επειδή υπήρχαν διαφορές με τα αφεντικά του. Μου έκανε κακό, αλλά μικρό κακό, επειδή η δική μου προσωπική ζωή είναι στο μικροσκόπιο. Ωστόσο, μετά από όλα αυτά ακόμα και εκείνοι που κάποτε παρασύρθηκαν και δημιούργησαν για μένα μια λανθασμένη αντίληψη, σήμερα καταλαβαίνουν πως έσφαλαν. Γιατί βλέπουν πως είμαι ένας πατέρας που καθημερινά φροντίζει τα παιδιά του. Σήμερα με καλούν αυτοί που τότε είχαν κάνει λάθος και μου ζητούν συγγνώμη.

Τι συναισθήματα έχετε για εκείνη;

Για μένα δεν θα πάψει να είναι η μητέρα των παιδιών μου όπως είμαι κι εγώ ο πατέρας τους. Αντιλαμβάνομαι τώρα ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί τα τελευταία χρόνια κρατούσε χαμηλούς τόνους. Σήμερα την στηρίζω οικονομικά και μάλιστα αυτό το παραδέχτηκε. Ελπίζω να μη χρησιμοποιήσει ξανά αυτή και ο περίγυρός της με ταπεινούς τρόπους την προσωπική μας ζωή και αρχίσει ξανά ένας νέος κύκλος δηλώσεων. Τότε, για να σας δώσω ένα παράδειγμα τους μένους της εναντίον μου, άλλαξε εννιά δικηγόρους και διάλεξε όσους ήταν ορκισμένοι εχθροί μου και με μισούσαν.